Αττική Οδός: Πώς συνδέεται ο ορισμός της λέξης “κέλυφος” με έναν οδηγό μοτοσικλέτας; (video)

i-news24
Read Time:57 Second

Αττική Οδός: Πώς συνδέεται ο ορισμός της λέξης “κέλυφος” με έναν οδηγό μοτοσικλέτας; (video)

20 χρόνια τώρα, η Αττική Οδός έχει καταστεί σημείο αναφοράς για το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και εξυπηρέτησης που προσφέρει στους χιλιάδες οδηγούς που την επιλέγουν καθημερινά.

Στο πλαίσιο αυτό, πέραν της άρτιας συντήρησης του αυτοκινητόδρομου και όλου του εξοπλισμού, παραμένει σταθερά στο πλευρό των χρηστών με προληπτικές ενέργειες, και φυσικά, με άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση συμβάντος.

Την ίδια στιγμή η προώθηση της παιδείας οδικής ασφάλειας στην κοινωνία είναι και θα είναι πάντα προτεραιότητα για τις εταιρείες «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.». Αυτή τη φορά, με μια σειρά videos με πρωταγωνιστή τον εκπαιδευτή ασφαλούς οδήγησης Θανάση Χούντρα, η Αττική Οδός μεταφέρει με έναν μοναδικό τρόπο tips για ασφαλή οδήγηση, με στόχο να κάνει τον οδηγό να χαμογελάσει, αλλά κυρίως, να προβληματιστεί και να επαναπροσδιορίσει τη στάση του όταν κρατάει το τιμόνι. Μεταξύ άλλων, επιλέγει να απευθυνθεί σε ένα κοινό ιδιαίτερα ευάλωτο στον δρόμο, τους μοτοσικλετιστές. Πώς συνδέεται, λοιπόν, ο ορισμός της λέξης “κέλυφος” με έναν οδηγό μοτοσικλέτας;

Δείτε το video με θέμα «Οδήγηση με μηχανή & εξοπλισμός»:

To άρθρο Αττική Οδός: Πώς συνδέεται ο ορισμός της λέξης “κέλυφος” με έναν οδηγό μοτοσικλέτας; (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωστας Παπαδοπουλος

Next Post

Formula 1: Η FIA θα αναλύσει όσα συνέβησαν στο Αμπου Ντάμπι

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) θα συμμετάσχει σε μια λεπτομερή ανάλυση, όσων συνέβησαν στο Grand Prix του Αμπου Ντάμπι, όπου επικράτησε ο Ολλανδός, Μαξ Φερστάπεν και κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητής στην Formula 1. «Αυτό το θέμα, θα συζητηθεί με όλες τις ομάδες και τους οδηγούς προκειμένου να δοθούν […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: