Θεσσαλονίκη: Ο Μπεναλουάν του Άρη θυμίζει σε όλους τα Χριστούγεννα και βγαίνει ξανά στους δρόμους για τους άστεγους

i-news24
Read Time:40 Second

Θεσσαλονίκη: Ο Μπεναλουάν του Άρη θυμίζει σε όλους τα Χριστούγεννα και βγαίνει ξανά στους δρόμους για τους άστεγους

Ο Γιόχαν Μπεναλουάν συνεχίζει το “κύμα” αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη και έκανε γνωστό ότι σήμερα (14/12) θα βγει και πάλι στους δρόμους της πόλης για να προσφέρει φαγητό στους αστέγους.

Ο Τυνήσιος ποδοσφαιριστής του Άρη έχει ξεκινήσει από πέρυσι μία δράση, με τη συμμετοχή και άλλων πολιτών της συμπρωτεύουσας, για τη στήριξη όσων ζουν έξω στο κρύο και έχουν ανάγκη από τροφή.

Θυμίζοντας λοιπόν ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ο Μπεναλουάν έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλο τον κόσμο: «Γεια σε όλους, μην ξεχνάτε είναι Χριστούγεννα. Οπότε μην ξεχνάνε να μοιράζεστε φαγητό και αγάπη με όλους. Θα είμαι έξω στους δρόμους σήμερα για να μοιράσω φαγητό», έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Ο Μπεναλουάν του Άρη θυμίζει σε όλους τα Χριστούγεννα και βγαίνει ξανά στους δρόμους για τους άστεγους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βαιος Τασουλας

Next Post

GNTM 4: Πολλές εκπλήξεις στην τελική ευθεία

Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα, περνούν τις τελευταίες στιγμές στο σπίτι του GNTM 4, μέχρι να ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι του φετινού τελικού. Το πάθος για την κορυφή είναι ξεκάθαρο και η κατάκτησή της αποτελεί προσωπικό στοίχημα για τον καθένα. Το μήνυμα των κριτών μιλά για έναν επικό τελικό, που εμπνέεται […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: