ΗΠΑ: Δώδεκα παιδιά μεταξύ των νεκρών στο Κεντάκι – Ανάμεσά τους βρέφος 2 μηνών

i-news24
Read Time:55 Second

ΗΠΑ: Δώδεκα παιδιά μεταξύ των νεκρών στο Κεντάκι – Ανάμεσά τους βρέφος 2 μηνών

Οι ανεμοστρόβιλοι που σάρωσαν το Κεντάκι και τις γύρω πολιτείες προκάλεσαν τον θάνατο δώδεκα παιδιών, μεταξύ αυτών ενός βρέφους 2 μηνών, όπως δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης Άντι Μπεσίρ.

Συνολικά, 74 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Κεντάκι, με το μεγαλύτερο σε ηλικία θύμα να είναι 98 ετών. Οκτώ νεκροί δεν έχουν αναγνωριστεί.

Ο Μπεσίρ είπε ότι οι καταιγίδες παρήγαγαν «το ισχυρότερο σύνολο ανεμοστρόβιλων που έχουμε ποτέ δει στο Κεντάκι και που πιστεύουμε ότι θα είναι πιθανόν ένα από τα πιο καταστροφικά φαινόμενα ανεμοστρόβιλων στην αμερικανική ιστορία».

Μεταξύ των νεκρών, είναι 8 άνθρωποι που εργάζονταν σε μια βιοτεχνία κεριών στο Μέιφιλντ, στο Κεντάκι, η οποία ισοπεδώθηκε. Υπήρχαν φόβοι πως οι θάνατοι στη βιοτεχνία θα ήταν πολύ περισσότεροι, όμως ένας εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας δήλωσε χθες πως οι εναπομείναντες 102 εργάτες που εργάζονταν εκείνη τη στιγμή είναι ζωντανοί και έχουν εντοπιστεί.

«Εάν το έβλεπες ιδίοις όμμασι, θα πίστευες ότι πρόκειται για ένα θαύμα», σημείωσε ο Μπεσίρ αναφερόμενος στο γεγονός ότι μονάχα οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν στη βιοτεχνία κεριών.

To άρθρο ΗΠΑ: Δώδεκα παιδιά μεταξύ των νεκρών στο Κεντάκι – Ανάμεσά τους βρέφος 2 μηνών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αθηνα Σκορδιαλου

Next Post

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είμαι στο νοσοκομείο ημιθανής, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα Τσίνα

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Με αφορμή το αν θα λάβει μέρος ο Νότης Χριστοδούλου στο Survivor, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την συνάντηση που είχε με την Άσπα Τσίνα, όταν ο ίδιος βρισκόταν στο νοσοκομείο. «Παιδιά είμαι στο νοσοκομείο ημιθανής, τώρα, και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: