Ο Γιώργος Ασημακόπουλος απαντά για τον Αλέξη Παππά και το The Bachelor

i-news24
Read Time:1 Minute, 0 Second

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος απαντά για τον Αλέξη Παππά και το The Bachelor

«Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor όσα λεφτά κι αν μου έδιναν, είναι θέμα αξιοπρέπειας», λέει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κλήθηκε να απαντήσει για τον Αλέξη Παππά και το The Bachelor, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Ο Αλέξης Παππάς πώς σου φαίνεται στο The Bachelor;

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να τον βλέπω στο The Bachelor φτιαγμένο. Στο μυαλό μου τον είχα συνδυάσει με κάτι άλλο και έγινε πολύ ξαφνικά η μετάβαση από το ένα επίπεδο στο άλλο. Από τη ζούγκλα σε ένα σπίτι με 15-16 γυναίκες να τον διεκδικούν.

Δεν μου αρέσει τόσο πολύ ο ρόλος αυτός για εκείνον. Είχα δει κάποια αποσπάσματα και φαινόταν σαν να διάβαζε, σαν να ακολουθεί ένα σενάριο. Θεωρώ ότι είναι λίγο ψιλοστημένο θα έλεγα, δεν λύνεται τόσο.

Στο Survivor δεν ακολουθούσε, το έχτιζε μόνος του.

Θα έπαιρνες μέρος στο The Bachelor;

Δεν μου έχουν κάνει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όσα λεφτά και αν μου έδιναν, δεν θα έλεγα το «ναι». Κάποια πράγματα είναι θέματα αξιοπρέπειας. Δεν μου αρέσει που μοιράζεσαι με τόσα άτομα και πουλάς έρωτα.

To άρθρο Ο Γιώργος Ασημακόπουλος απαντά για τον Αλέξη Παππά και το The Bachelor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα για τις δημοσκοπήσεις

Σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αναφέρεται στην Ελλάδα ως «μικρή». Υποτιμά την πατρίδα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να τη φέρει στα δικά του, μικρά πολιτικά μέτρα. Όσον αφορά […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: