Κορονοϊός: Διαψεύδει η αστυνομία δημοσίευμα εφημερίδας για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

i-news24
Read Time:1 Minute, 0 Second

Κορονοϊός: Διαψεύδει η αστυνομία δημοσίευμα εφημερίδας για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Tα στοιχεία που δημοσιεύονται σήμερα Κυριακή (10.10.2021) στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», τα οποία σχετίζονται με πλασματικούς εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, διαψεύδει η Αστυνομία με λιτή ανακοίνωση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, αναφέρει: «Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας ανακοινώνει ότι τα στοιχεία που αναφέρονται σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με τη διερεύνηση υποθέσεων πλασματικών εμβολιασμών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Όπως διευκρίνισε αρμόδια αστυνομική πηγή, η διάψευση δεν αφορά στην προσπάθεια πολλών αρνητών του εμβολίου να παρουσιάσουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, που είναι γεγονός, καθώς και σε άλλα στοιχεία του άρθρου, αλλά στα νούμερα που αναφέρονται για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σημειώνεται πως τα στοιχεία της έρευνας έγιναν γνωστά και σε ρεπορτάζ του MEGA, στο οποίο αναφέρθηκε πως υπολογίζονται πάνω από 100.000 πολίτες που προσπάθησαν να λάβουν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού σε 27 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα, υπολογίζονται ότι τελικώς σε 100-120 σημεία σε όλη τη χώρα, επί συνόλου περίπου 2.000 εμβολιαστικών κέντρων και με τη συμμετοχή 200 – 300 ιατρών και νοσηλευτών, επιχειρείται η αλλοίωση δεδομένων στις διαδικασίες εμβολιασμού.

 

To άρθρο Κορονοϊός: Διαψεύδει η αστυνομία δημοσίευμα εφημερίδας για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωνσταντινος Μακρης

Next Post

ΑΕΚ: Ο Κώστας Γαλανόπουλος ταξίδεψε στην Ιταλία για να χειρουργηθεί

Ο Κώστας Γαλανόπουλος στάθηκε για μία ακόμη φορά άτυχος με την ΑΕΚ και θα χρειαστεί να περάσει την “πόρτα” του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στον χόνδρο του ποδιού του. Ο διεθνής μέσος ταξίδεψε για το λόγο αυτό στην Ιταλία, όπου και θα χειρουργηθεί από τον ειδικό ιατρό Νικ […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: