Βαγγέλης Λιόλιος: «Εάν ξαναδώ παιδί να κλαίει, ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν»

i-news24
Read Time:59 Second

Βαγγέλης Λιόλιος: «Εάν ξαναδώ παιδί να κλαίει, ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν»

Απόλυτος σχετικά με τις προθέσεις του, σε περίπτωση που διαπιστωθούν αδικίες, εμφανίσθηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος. Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, παρουσίασε στους διαιτητές της Αττικής και της Εύβοιας τον Χρήστο Χριστοδούλου και στην ομιλία του, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Εδωσα λευκή επιταγή στον Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα. Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν. Αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία, με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό διότι δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Ολα αυτά τα χρόνια, είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Εάν ξαναδώ, έστω και ένα παιδί να κλαίει, ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν. Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία αλλά για έναν χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Χριστοδούλου, σημείωσε: «Θέλω από εσάς να μην έχετε τίποτε άλλο στο μυαλό σας πέρα από το 50-50 σε κάθε αγώνα. Να μην νιώθετε καμία πίεση για αυτό. Από κει και πέρα, θα παίξετε όλοι, θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιος θα κοπεί».

To άρθρο Βαγγέλης Λιόλιος: «Εάν ξαναδώ παιδί να κλαίει, ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιαννης Αρμαος

Next Post

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής: Παράταση για την τροποποίηση συντελεστή – Τι προβλέπεται στη νέα τροπολογία

Τροπολογία που παρατείνει την προθεσμία για την τροποποίηση του συντελεστή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής κατατέθηκε από το υπουργείο Παιδείας σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Το εν λόγω νομοσχέδιο θα εισαχθεί προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου. Η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας κατατέθηκε στο νομοσχέδιο με τίτλο […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: