Μαθητές θα «πετάξουν» με την Πολεμική Αεροπορία στο Τατόι – Πώς δηλώνετε συμμετοχές

i-news24
Read Time:1 Minute, 33 Second

Μαθητές

Την ευκαιρία να πετάξουν με ελικοφόρα πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας θα έχουν μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας στο Τατόι.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Πολεμικής Αεροπορίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.haf.gr έως την Τρίτη 26 Οκτωβρίου. Η επιλογή θα πραγματοποιηθεί έπειτα από κλήρωση που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου.

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση απαιτούνται, σύμφωνα με τα ισχύοντα θεσμικά κείμενα:

– Η προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης- συγκατάθεσης του γονέα (για ανηλίκους).

– Η επιτυχής περάτωση των ιατρικών εξετάσεων πτητικής ικανότητας στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής.

– Η επιτυχής περάτωση εκπαίδευσης σε μέτρα ασφαλείας και διαδικασίες ανάγκης.

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, θα διενεργηθούν οι ιατρικές εξετάσεις στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής. Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα γίνει η εκπαίδευση και η πραγματοποίηση των πτήσεων στη Σχολή Ικάρων.

Σημειώνεται ότι οι προγραμματισμένες πτήσεις ενδέχεται να αλλάξουν ημερομηνία πραγματοποίησης, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αλλά και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ή μη πτητικών μέσων.

Μαθητές

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και για τις οικογένειές τους, που θα επιλέγουν και διαμένουν εκτός νομού Αττικής, παρέχεται εάν το επιθυμούν δωρεάν διαμονή και σίτιση σε εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα κάλυψης των μετακινήσεων τους, εντός νομού Αττικής, για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Επισημαίνεται, ακόμη, ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες αλλά και οι συνοδοί τους που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου ή αρνητικό rapid test των τελευταίων 24 ωρών ή μοριακό τεστ των τελευταίων 72 ωρών κατά του κορονοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

To άρθρο Μαθητές θα «πετάξουν» με την Πολεμική Αεροπορία στο Τατόι – Πώς δηλώνετε συμμετοχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Χρηστος Μαυραγανης

Next Post

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αντιμετώπιση της ακρίβειας με τεχνάσματα – Καμία ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας

Κριτική στην κυβέρνηση ότι «αντιμετωπίζει την ακρίβεια με τεχνάσματα και όχι με την ουσιαστική στήριξη που έχει ανάγκη η κοινωνία», ασκούν με αφορμή τις σημερινές ανακοινώσεις της, οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου (Οικονομικών), Αλέξης Χαρίτσης (Ανάπτυξης και Επενδύσεων) και Σωκράτης Φάμελλος (Περιβάλλοντος και Ενέργειας). Μάλιστα ο Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: