Κώστας Κάππας: «Tους ανέχεται το σύστημα, ο κόσμος, οι δημοσιογράφοι»

i-news24
Read Time:53 Second

Κώστας Κάππας: «Tους ανέχεται το σύστημα, ο κόσμος, οι δημοσιογράφοι»

Όσα είπε ο Κώστας Κάππας για το ελληνικό ΜeToo και τις κατηγορίες!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Κάππας στην κάμερα του MEGA Καλημέρα όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο κίνημα ΜeToo και τις άσχημες συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

«Για κάποια πράγματα έπεσε από τα σύννεφα, για κάποια άλλα όχι τόσο πολύ. Σίγουρα στο θέατρο εισχωρούν προσωπικότητες που δεν ξέρω για ποιο λόγο τις ανεχόμαστε.

Από τη στιγμή που δεν μπορεί το ίδιο το σύστημα να αποβάλλει κάτι τέτοιο, κάτι στραβό υπάρχει.

Στο εξωτερικό αν υπάρχουν παραβατικές συμπεριφορές αποβάλλονται. Δηλαδή δεν ξαναδουλεύουν ή θα κάνουν μια, δυο δουλειές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κάππας.

«Εδώ έχουμε ανθρώπους που δεν έχουν κάνει τίποτα, για μένα είναι σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο και τους βλέπεις ότι συνεχίζουν. Τους ανέχετε το σύστημα, ο κόσμος, οι δημοσιογράφοι».

«Προσωπικά έχω δεχθεί άσχημη συμπεριφορά και συνέχεια δεχόμαστε πυρά ως ηθοποιοί. Έτσι είναι το ελληνικό θέατρο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός στο Μεγάλο Κανάλι.

To άρθρο Κώστας Κάππας: «Tους ανέχεται το σύστημα, ο κόσμος, οι δημοσιογράφοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Αθήνα: Υψηλή θνησιμότητα λόγω έλλειψης πρασίνου – 1.431 νεκροί ετησίως

Μια από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της Ευρώπης με την μεγαλύτερη θνησιμότητα θεωρείται η Αθήνα, εξαιτίας της μη ύπαρξης επαρκών χώρων πρασίνου κοντά στους κατοίκους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέα μελέτη, η Αθήνα θεωρείται μια από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με τη μεγαλύτερη αναλογία θανάτων σχετιζόμενων με την έλλειψη προσβάσιμου πράσινου, σύμφωνα με […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: