Ιωνικός: Θλάση δευτέρου βαθμού ο Τσιγκρίνσκι

i-news24
Read Time:42 Second

Ιωνικός: Θλάση δευτέρου βαθμού ο Τσιγκρίνσκι

Η κακοδαιμονία δεν λέει να φύγει πάνω από το στρατόπεδο του Ιωνικού. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού, ενώ θλάση πρώτου βαθμού έχει υποστεί ο Κάνιας.

Ο Ιωνικός θα πορευτεί δίχως δύο σημαντικούς παίκτες του στα επόμενα παιχνίδια του στη Superleague. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον μακρό προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα, χάνοντας τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό (16/10), Ατρόμητο (23/10) και Βόλο (1/11). 

Εκτός από τον πολύπειρο Ουκρανό αμυντικό, σε μαγνητική υποβλήθηκε και ο Κάνιας, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, στον ισχνό προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για 15 μέρες.

To άρθρο Ιωνικός: Θλάση δευτέρου βαθμού ο Τσιγκρίνσκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιαννης Αρμαος

Next Post

Psaroloco Project: Δωρεάν Εκπαιδευτικά Κιτ Κινηματογραφικής Παιδείας

Το Psaroloco δημιουργεί εύκολα στην χρήση εκπαιδευτικά κιτ κινηματογραφικής παιδείας βασισμένα σε επιλεγμένες ταινίες κινούμενων σχεδίων και ταινιών μικρού μήκους με ξεχωριστά χαρακτηριστικά ανά μάθημα, ιδέες δραστηριότητας, γλωσσάρι, κλιπ ταινιών και πλάνα από τα παρασκήνια. Χωρισμένες σε κατηγορίες θα κάνουν το ψάξιμο ακόμα πιο εύκολο. Ενώ το περιεχόμενο του εμπλουτίζεται […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: