Θεοφανία Παπαθωμά: «Το θέμα της απιστίας αφορά αυτόν που την κάνει, όχι τον άλλον»

i-news24
Read Time:1 Minute, 3 Second

Θεοφανία Παπαθωμά: «Το θέμα της απιστίας αφορά αυτόν που την κάνει, όχι τον άλλον»

Όσα είπε η πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες, Θεοφανία Παπαθωμά.

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, MEGA Καλημέρα μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά με αφορμή την επιστροφή της παράστασης «Κάποτε στον Βόσπορο» εστιάζοντας στην οικογένεια, την επιμονή της μητέρας αλλά και την απιστία.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να στερηθείς το παιδί σου. Τώρα το λέω και μου ‘ρχεται να κλαίω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή.

Από τη στιγμή δηλαδή που λες ότι δεν μπορείς να μεγαλώσεις ένα παιδί.

Εγώ, ας πούμε, δεν θα το έλεγα ποτέ! Κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη δεν θα έλεγα ποτέ πως δεν μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί ή θα το αφήσω κάπου αλλού για να κάνω κάτι άλλο. Θα έβρισκα έναν τρόπο, θα έκοβα τον λαιμό μου και θα το μεγάλωνα. Παιδί δεν θα άφηνα ποτέ πουθενά».

«Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του και το μυστικό της επιτυχίας είναι να ξέρεις ποιος είναι αυτός ο ρόλος και να τον υπηρετείς σωστά.

Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Μπαίνει στη μοίρα που του αναλογεί» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η γνωστή ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

To άρθρο Θεοφανία Παπαθωμά: «Το θέμα της απιστίας αφορά αυτόν που την κάνει, όχι τον άλλον» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Δωρεάν διαδικτυακά ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια από το «Μαζί για το Παιδί»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, εκπαιδευτικούς και εφήβους της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM δύο δωρεάν ψυχό-εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς. 1.«Διάβασμα και ο ρόλος των γονέων» Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και ώρα 10.30-12.00, μέσω ZOOM | Εγγραφή εδώ Στόχος του σεμιναρίου είναι να συζητηθούν λειτουργικοί […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: