Επεισόδια στο Νέο Ηράκλειο: Eισαγγελική έρευνα για εγκληματική οργάνωση

i-news24
Read Time:43 Second

Νέο Ηράκλειο

Με παρέμβαση της, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας, Μαρία Γκανέ ζητάει έρευνα για κακούργημα για τα βίαια επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Νέο Ηράκλειο από ακροδεξιά στοιχεία.

Η κυρία Γκανέ έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας με παραγγελία προ ημερών προς τους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Εφετών Αθήνας και Θεσσαλονίκης είχε ζητήσει να διερευνηθούν και άλλα αδικήματα όσον αφορά στα βίαια επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και κυρίως αυτό της εγκληματικής οργάνωσης.

Στην παραγγελία του τόνιζε ότι υπάρχει “έδαφος και αφορμή” για περαιτέρω “δικονομική παρέμβαση, προς το σκοπό ελέγχου διακρίβωσης τυχόν βαρύτερης ποινικής απαξίας αξιοποίνων συμπεριφορών, μη καλυπτόμενων από τις ήδη ασκηθείσες ποινικές διώξεις. Σχετικώς να μας ενημερώσετε”.

To άρθρο Επεισόδια στο Νέο Ηράκλειο: Eισαγγελική έρευνα για εγκληματική οργάνωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Χρηστος Μαυραγανης

Next Post

Μητσοτάκης: Έχει έρθει η ώρα της επιχειρηματικότητας να δει ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πραγματική στήριξη της εργασίας

«Έχει έρθει και η ώρα της επιχειρηματικότητας, στα πλαίσια, της προάσπισης της ανταγωνιστικότητας να δει ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πραγματική στήριξη του κόσμου της εργασίας, ως προς το εισόδημα, ως προς γενικότερες παροχές. Διότι αυτό θα είναι μια ευκαιρία να επιστραφεί ένα μέρισμα ανάπτυξης και να δημιουργηθούν […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: