Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Μπορεί να δικαιωνόμουν κιόλας και να τους πάταγα σαν φίδι στο κεφάλι»

i-news24
Read Time:1 Minute, 10 Second

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Μπορεί να δικαιωνόμουν κιόλας και να τους πάταγα σαν φίδι στο κεφάλι»

Έξω από τα δόντια ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Στο Πρωινό και στον Ισίδωρο Φικάρη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και για το The Bachelor.

«Δεν μπορείς να είσαι 100 χρονών και να παίζεις τον 20αρη, πράγματα που συμβαίνουν. Και με κοπέλες, τις βλέπω και βγαίνουν και είναι 60 χρονών και κάνουν την εικοσάρα.

Ή λέει η σαραντάρα «δεν μπορεί να είναι παιδί μου».  Ε, ποια θα είναι παιδί σου; Ούτε το τριών χρονών παιδί μπορεί να είναι δικό σου», λέει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

«Καλό είναι να ξεβρωμίσει ο τόπος, αλλά δεν θέλω όταν είναι κάτω οι άλλοι να τους πατάω στο κεφάλι. Αλλά από την άλλη κι αυτοί έχουν κάνει αίσχη σε παιδάκια, οπότε μπορεί να δικαιωνόμουν κιόλας και να τους πάταγα σαν φίδι στο κεφάλι.

Είχε νομιμοποιηθεί πια μια ασυδοσία και μια διαστροφή και μια επικράτηση του κάθε δυνατού.

Μπορούσε ένας θιασάρχης να κάνει ό,τι θέλει πάνω σε πρόσωπα, σε ζωές…», σημειώνει ο ηθοποιός σχετικά με όσα ήρθαν στο φως στον καλλιτεχνικό χώρο τους τελευταίους μήνες.

«Μη ρωτήσεις για το Bachelor γιατί θα πω καμιά χοντράδα. Οι άνθρωποι που πάνε στα ριάλιτι, κονομάνε, βιοπορίζονται, τη δουλειά τους κάνουν. Τα κανάλια γιατί προσφέρουν συνέχεια σανό για ηλιθίους;», αναρωτιέται ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.ι

To άρθρο Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Μπορεί να δικαιωνόμουν κιόλας και να τους πάταγα σαν φίδι στο κεφάλι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Ο Παναθηναϊκός πυροδοτεί βόμβα με Γιόγκι Φερέλ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης, καθώς ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα τον Γιόγκι Φερέλ. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από έναν πλέι μέικερ, το πρόβλημα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές στα πρώτα παιχνίδια του σε Ελλάδα κι Ευρώπη, με τους πράσινους να ανεβάζουν στροφές και να […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: