Ολυμπιακός – Κώστας Φορτούνης: «Να με δει ο γιος μου να παίζω ποδόσφαιρο όπως πριν»

i-news24
Read Time:1 Minute, 16 Second

Ολυμπιακός – Κώστας Φορτούνης: «Να με δει ο γιος μου να παίζω ποδόσφαιρο όπως πριν»

Ο Κώστας Φορτούνης παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης μετά το δεύτερο σοβαρό τραυματισμό του, αλλά τόνισε ότι η γέννηση του γιου του έχει αλλάξει τελείως το κίνητρό του για την επιστροφή.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού μίλησε στη Nova για το νέο στόχο στην καριέρα του, ο οποίος και σχετίζεται πια με το γεγονός ότι έχει γίνει πατέρας.

Οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη

Για τον τραυματισμό του και τον γιο του: Όταν τραυματίστηκα τη δεύτερη φορά σίγουρα ένιωσα μεγάλη απογοήτευση γιατί ήταν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά ήρθε η γέννηση του παιδιού μου και μου άλλαξε τελείως το μυαλό. Το πώς να πάω στην προπόνηση πλέον. Έχω βάλει έναν στόχο. Να με δει να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι όπως πριν. Θέλω να τα καταφέρω. Είμαι σε πολύ καλό στάδιο αυτή τη στιγμή.

Για το τι θέλει να πετύχει για τον γιο του: Θέλω να γυρίσω και να δει τον πατέρα του ο γιος μου όπως πριν. Να βάλω γκολ και να έρχεται στο γήπεδο να με βλέπει.

Για τον πήχη των απαιτήσεων και τους στόχους του στον Ολυμπιακό: Δεν αγχώνομαι όταν ζητάει ο κόσμος πράγματα. Αυτό σημαίνει πως περιμένουν πολλά από σένα και πρέπει να το δείξεις. Θέλω κάποια στιγμή μία πιο μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία με τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Μακάρι να τα καταφέρουμε γιατί το χρειάζεται ο κόσμος και η οπαδοί μας γιατί είναι καταπληκτικοί.

To άρθρο Ολυμπιακός – Κώστας Φορτούνης: «Να με δει ο γιος μου να παίζω ποδόσφαιρο όπως πριν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βαιος Τασουλας

Next Post

Μαγιορκίνης: Η πανδημία περνάει σε περίοδο παγκόσμιας ύφεσης

Διαπιστώνεται συρρίκνωση της πανδημίας σε παγκόσμια κλίμακα και μέσω του εμβολιασμού η πίεση στα συστήματα υγείας είναι πολύ περισσότερο διαχειρίσιμη επεσήμανε ο Γκίκας Μαγιορκίνης καθηγητής Τμήματος Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει παρατηρηθεί κύμα υψηλής […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: