ΝΒΑ: Οι ανεμβολίαστοι παίκτες κινδυνεύουν με εξάμηνη φυλάκιση αν παραβιάσουν καραντίνα στο Τορόντο

i-news24
Read Time:46 Second

ΝΒΑ: Οι ανεμβολίαστοι παίκτες κινδυνεύουν με εξάμηνη φυλάκιση αν παραβιάσουν καραντίνα στο Τορόντο

Θα πρέπει να είναι… τυπικότατοι και πολύ προσεκτικοί στους αγώνες τους στο Τορόντο. Τι ισχύει για τους ανεμβολίαστους NBAer, που θα παραβιάζουν την καραντίνα στους αγώνες με τους Ράπτορς στον Καναδά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «The Athletic», οι παίκτες του ΝΒΑ ενημερώθηκαν ότι οι μη εμβολιασμένοι που παραβιάζουν την καραντίνα στο Τορόντο αντιμετωπίζουν ποινικά αδικήματα

Σύμφωνα με τον καναδικό νόμο για την καραντίνα, οι παραβιάσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε φυλάκιση έως και έξι μήνες ή/και πρόστιμα 750.000 δολαρίων. Οι μη εμβολιασμένοι παίκτες μπορούν να φύγουν από το ξενοδοχείο τους μόνο για ομαδικές δραστηριότητες.

Ανεξάρτητα από την κατάσταση του εμβολιασμού, όλοι οι παίκτες πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό τεστ κορονοϊού (PCR) πριν ταξιδέψουν στο Τορόντο αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας του ΝΒΑ για τη σεζόν 2021-22.

To άρθρο ΝΒΑ: Οι ανεμβολίαστοι παίκτες κινδυνεύουν με εξάμηνη φυλάκιση αν παραβιάσουν καραντίνα στο Τορόντο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Κονταίνουν οι Ολλανδοί που μέχρι σήμερα είναι ο ψηλότερος λαός του κόσμου

Μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος να σηκώνει το κεφάλι του για να τους δει, όμως οι Ολλανδοί -ο υψηλότερος λαός στον κόσμο- επιμένουν ότι δεν είναι εύκολο να είσαι πολύ ψηλός. Μια επίσημη μελέτη της ολλανδικής στατιστικής υπηρεσίας που διαπίστωσε ότι οι Ολλανδοί κονταίνουν μάλλον χαρακτηρίζεται καλή είδηση, ακόμη και αν […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: