Κορονοϊός – Εμβόλιο: Ανοίγει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση για άτομα άνω των 50 ετών

i-news24
Read Time:49 Second

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Ανοίγει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση για άτομα άνω των 50 ετών

Ανοίγει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, το απόγευμα, η πλατφόρμα των ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού για άτομα άνω των 50 ετών, καθώς και για άτομα με υποκείμενα νοσήματα υψηλού κινδύνου (ομάδα Α) και αυξημένου κινδύνου (ομάδα Β).

Η Επιτροπή Εμβολιασμών συστήνει την αναμνηστική δόση και σε αυτήν την ομάδα, μετά τους ανοσοκατασταλμένους, τους άνω των 60 ετών και τους υγειονομικούς. Όπως ανέφερε κατά την ενημέρωση για την πανδημία, το απόγευμα της Πέμπτης (07.10.2021), ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα υψηλού και αυξημένου κινδύνου υπολογίζονται περίπου στους 100.000.

Υπενθυμίζεται ότι η τρίτη δόση χορηγείται αφού έχει περάσει ένα εξάμηνο από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού. Όπως είπε ο κ. Θεμιστοκλέους η λίστα θα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση για όσους δικαιούχους κλείνουν τους 6 μήνες από την δεύτερη δόση εμβολίου.

To άρθρο Κορονοϊός – Εμβόλιο: Ανοίγει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση για άτομα άνω των 50 ετών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Καρολινα Μισελ

Next Post

Νέες προκλήσεις: Τουρκικά πολεμικά πλοία εντός της κυπριακής ΑΟΖ

Σκηνικό έντασης στην κυπριακή ΑΟΖ στήνει η Άγκυρα με τη διεξαγωγή στρατιωτικής άσκησης στην περιοχή ερευνών του ιταλικού ερευνητικού «Nautical Geo». Ο Νίκος Αναστασιάδης κάνει λόγο για πλήγμα έναντι των ευρωπαϊκών συμφερόντων. Κλιμακώνεται η παραβατική συμπεριφορά της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς υπό το πρόσχημα navtex για διεξαγωγή στρατιωτικής άσκησης […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: