Γιώργος Ασημακόπουλος: «Μου έβαλε μια τεράστια βελόνα και μου πήρε 1,5 φιάλη υγρό»

i-news24
Read Time:1 Minute, 16 Second

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Μου έβαλε μια τεράστια βελόνα και μου πήρε 1,5 φιάλη υγρό»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε συνέντευξή του.

Στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου μίλησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για την περιπέτεια υγείας που είχε περάσει και λίγο έλειψε να του κοστίσει την ζωή.

Πιστεύεις στον Θεό;

Πάρα πολύ. Πάω στον Αρχάγγελο Πανορμίτη, γιατί στο παρελθόν είχα περάσει μια περιπέτεια υγείας, που πήγα να χάσω τη ζωή μου.

Τι είχε συμβεί;

Είχα πάθει μια μορφή άτυπης πνευμονίας από ένα ταξίδι στον Καναδά. Οι γιατροί δεν είχαν διαπιστώσει τι συνέβαινε και όπως κοίταζα το κινητό ψάχνοντας εφημερεύον νοσοκομείο, βλέπω το «Σωτηρία». Επέλεξα να πάω εκεί, χωρίς να ξέρω ότι είναι το καλύτερο πνευμονολογικό κέντρο, γιατί τη μητέρα μου την λένε Σωτηρία και έχω γεννηθεί 6 Αυγούστου τη μέρα του Σωτήρος.

Κατά τύχη, εκεί ήταν ένας κορυφαίος γιατρός από την Αμερική, που ήταν ειδικός στην παρακέντηση. Στην ακτινογραφία θώρακος δεν φάνηκε τίποτα, μετά μου έκαναν αξονική και είδαν ότι έχω υγρό στον αριστερό πνεύμονα.

Ο άνθρωπος τα παράτησε όλα και μου έκανε παρακέντηση πάνω στο μηχάνημα, δεν κατέβηκα καν. Μου έβαλε μια τεράστια βελόνα και μου πήρε 1,5 φιάλη υγρό. Αν είχα καθυστερήσει να πάω μια μέρα, θα είχα πεθάνει. Σώθηκα από θαύμα και με έταξα στον Αρχάγγελο Ταξιάρχη στη Σύμη.

Έμεινες καιρό στο νοσοκομείο τότε;

Έμεινα έναν μήνα, που πέρασε δραματικά. Καθόμουν σε ένα κρεβάτι, περιμένοντας να αναρρώσω. Ήταν μια εμπειρία που πήγα να χάσω τη ζωή μου για μια μέρα και για κάτι λάθος γνωματεύσεις γιατρών.

To άρθρο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Μου έβαλε μια τεράστια βελόνα και μου πήρε 1,5 φιάλη υγρό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

ΟΑΣΑ: Χιλιάδες οι «on demand» κρατήσεις θέσεων σε λεωφορεία

Το νέο ευφυές σύστημα «SmartBUS» του ΟΑΣΑ έφερε, μέσα σε δύο μήνες, δυόμισι χιλιάδες (2.500) online κρατήσεις θέσεων από επιβάτες στην πιλοτική δημοτική γραμμή λεωφορείου «Δάσος-Κέντρο Χαϊδαρίου». Η online επιλογή δρομολογίου και δέσμευσης θέσης σε λεωφορείο που ξεκίνησε πιλοτικά τον περασμένο Ιούνιο από τον ΟΑΣΑ σε συνεργασία με τον Δήμο […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: