Γερμανία – Κορονοϊός: Δεν θα χρειαστεί lockdown τον φετινό χειμώνα δηλώνει ο Γενς Σπαν

i-news24
Read Time:41 Second

Γερμανία – Κορονοϊός: Δεν θα χρειαστεί lockdown τον φετινό χειμώνα δηλώνει ο Γενς Σπαν

Η Γερμανία δεν φαίνεται ότι θα επιβάλει επιπλέον μέτρα που σχετίζονται με τον κορονοϊό αυτό το φθινόπωρο και τον ερχόμενο χειμώνα, καθώς το ποσοστό εμβολιασμού είναι υψηλότερο σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν.

Ο ίδιος είπε ότι έρευνα του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ έδειξε ότι ο αριθμός όσων είχαν εμβολιαστεί έναντι της COVID-19 ήταν κατά 5% υψηλότερος από τις προηγούμενες εκτιμήσεις, το οποίο σημαίνει ότι οι υφιστάμενοι κανόνες που απαιτούν από τους πολίτες να επιδείξουν πιστοποιητικά αρνητικού τεστ, εμβολιασμού ή ανάρρωσης όταν μπαίνουν σε έναν εσωτερικό χώρο ή εκδήλωση θα πρέπει να θεωρούνται επαρκείς.

«Όπως είναι τα πράγματα, το ποσοστό εμβολιασμού σημαίνει ότι δεν χρειάζονται περαιτέρω περιορισμοί», δήλωσε ο ίδιος.

To άρθρο Γερμανία – Κορονοϊός: Δεν θα χρειαστεί lockdown τον φετινό χειμώνα δηλώνει ο Γενς Σπαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Στα Πετράλωνα το 6ο πάρκο «τσέπης» της Αθήνας

Το έκτο πάρκο «τσέπης» απέκτησε η Αθήνα. Το νέο πάρκο «τσέπης» έκτασης 160 τ.μ, βρίσκεται στα Πετράλωνα, στον πεζόδρομο Δημ. Παυλίδη. Το πάρκο «τσέπης» έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου», με τη συμβολή εταιριών και την επιμέλεια της Οργάνωσης ΓΗ. «Με έμφαση στον βιοκλιματικό σχεδιασμό και λαμβάνοντας […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: