Τάκης Παπαματθαίου: «Ο Σάκης Ρουβάς έγινε εν μια νυκτί πρωταγωνιστής σε αρχαία τραγωδία, η τέχνη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

i-news24
Read Time:54 Second

Τάκης Παπαματθαίου: «Ο Σάκης Ρουβάς έγινε εν μια νυκτί πρωταγωνιστής σε αρχαία τραγωδία, η τέχνη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

Αφοπλιστικός ο Τάκης Παπαματθαίου.

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Τάκης Παπαματθαίου κι αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στην κατάργηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος των ηθοποιών αλλά και στον Σάκη Ρουβά.

«Το θέμα της κατάργησης της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού είναι πολύ σοβαρό. Αυτό είναι κουφό τελείως. Δηλαδή, μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά τα πράγματα».

«Εν μια νυκτί πρωταγωνιστής σε αρχαία τραγωδία, Διόνυσος, Βάκχες. Η τέχνη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.

Έχει υποτιμηθεί πάρα πολύ το επάγγελμά μας. Ο καθένας μπορεί να κάνει τον ηθοποιό.

Σε μια εποχή που για να μάθεις να πατάς ένα κουμπί, πας σε μια σχολή, θες να γίνεις ηθοποιός χωρίς να πας σε σχολή να μάθεις τα βασικά; Ιστορία θεάτρου, λογοτεχνία, συγγραφείς, κινησιολογία…».

«Δεν έχω τίποτα προσωπικά με τον Σάκη, είναι πολύ άξιος σε αυτό που έχει κάνει στον χώρο του. Καμία σχέση, μην τα μπερδεύουμε έτσι; Αλλά αυτό είναι τρελό τελείως δηλαδή», διευκρίνισε ο Τάκης Παπαματθαίου.

To άρθρο Τάκης Παπαματθαίου: «Ο Σάκης Ρουβάς έγινε εν μια νυκτί πρωταγωνιστής σε αρχαία τραγωδία, η τέχνη σηκώνει τα χέρια ψηλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κρεμούν σορούς ανθρώπων από γερανούς για παραδειγματισμό

Δεν έχουν προηγούμενο οι εικόνες που έρχονται από το Αφγανιστάν και δείχνουν ότι μετά την κατάληψη της χώρας από τους Ταλιμπάν η κατάσταση έχει ξεφύγει. Οι Ταλιμπάν εφαρμόζουν δικούς τους νόμους και αποφάσισαν να παραδειγματίσουν τους πολίτες που διαπράττουν ή σκοπεύουν να διαπράξουν αδικήματα με ένα φρικτό τρόπο. Κρέμασαν λοιπόν […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: