Σύνοδος Πρυτάνεων: Ανησυχία για την εφαρμογής της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής – Ναι στον εμβολιασμό

i-news24
Read Time:47 Second

Σύνοδος Πρυτάνεων: Ανησυχία για την εφαρμογής της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής – Ναι στον εμβολιασμό

Την έντονη ανησυχία της για τις επιπτώσεις της εφαρμογής της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής εξέφρασε η Σύνοδος Πρυτάνεων.

Σε ανακοίνωσή της εκφράζει την «ανησυχία της για τις επιπτώσεις της εφαρμογής της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής κυρίως σε τμήματα περιφερειακών πανεπιστημίων, τα οποία διαθέτουν επαρκείς πόρους λειτουργίας και προσφέρουν ποιοτικές σπουδές».

«Ζητούμε, υπό το καθεστώς των έκτακτων συνθηκών της παρατεταμένης κρίσης της πανδημίας, να διερευνηθούν μέτρα στήριξης βιωσιμότητας των τμημάτων αυτών. Επίσης, η Σύνοδος Πρυτάνεων θεωρεί απαραίτητη τη συστηματική μελέτη του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας ώστε να εκπονηθεί ένας μακροπρόθεσμος σχεδιασμός, ο οποίος θα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε πανεπιστημίου, των περιφερειών και των επιστημονικών κλάδων» προστίθεται.

Παράλληλα, με άλλη της ανακοίνωση, η Σύνοδος εισηγείται την επιστροφή στη δια ζώσης εκπαίδευση και προς τούτο «θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση τον εμβολιασμό όλων των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας μέχρι την έναρξη των μαθημάτων».

To άρθρο Σύνοδος Πρυτάνεων: Ανησυχία για την εφαρμογής της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής – Ναι στον εμβολιασμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού: Πάτησαν Ελλάδα οι Αζέροι

Στην Αθήνα και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε η αποστολή της Νέφτσι Μπακού το μεσημέρι της Δευτέρας (19/7, 22:00) ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Δύο ημέρες πριν τη «μάχη» του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions […]
Αρέσει σε %d bloggers: