Σπύρος Πώρος: “Δεν μου άρεσε καθόλου που στο GNTM έβγαλαν γυμνά τα παιδιά”

i-news24
Read Time:40 Second

Σπύρος Πώρος: “Δεν μου άρεσε καθόλου που στο GNTM έβγαλαν γυμνά τα παιδιά”

Ο Σπύρος Πώρος ήταν καλεσμένος στο Καλοκαίρι #not κι αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στο GNTM και στην φωτογράφιση που δεν του άρεσε.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το GNTM. Αν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ανάλογα με τις προϋποθέσεις θα έλεγα στην κόρη μου να πάει ή όχι. Εγώ είπα πέρυσι ότι δεν μου άρεσε καθόλου που έβγαλαν τα παιδιά γυμνά σε φωτογράφιση στην τηλεόραση» ανέφερε ο Σπύρος Πώρος.

“Δεν είναι πρέπον και σωστό για τα παιδιά. Πάντα λέω αυτό που σκέφτομαι και δεν θέλω να γίνομαι αρεστός. Δεν μπορώ να σκύψω το κεφάλι ποτέ σε ανθρώπους και σε πράγματα που δεν πιστεύω, μετά από αυτήν την πορεία.» είπε ο Σπύρος Πώρος.

To άρθρο Σπύρος Πώρος: “Δεν μου άρεσε καθόλου που στο GNTM έβγαλαν γυμνά τα παιδιά” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Η ενημέρωση για τον κορονοϊό, τις μεταλλάξεις και το πρόγραμμα των εμβολιασμών

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών με θέμα το εθνικό σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για την CoViD-19, τον κορονοϊό, την εξέλιξη της πανδημίας, τις μεταλλάξεις, την προοπτική των εμβολίων και την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους. Δείτε εδώ τι είπε η κα Θεοδωρίδου για τα εμβόλια και […]
Αρέσει σε %d bloggers: