Ποιο είναι το ελληνικό χωριό των Μύθων και η ιστορία του

i-news24
Read Time:49 Second

Ποιο είναι το ελληνικό χωριό των Μύθων και η ιστορία του

Εκτός από πολλές και όμορφες παραλίες, η Ελλάδα διαθέτει και πλήθος χωριών στο ηπειρωτικό και νησιωτικό της μέρος.

Όπου κι αν βρεθείς, θα ακούσεις και θα γνωρίσεις ιστορίες και μύθους που ούτε καν φανταζόσουν. Κάποια από τα χωριά που μπορεί να τύχει να επισκεφθείς στα ταξίδια σου, μπορεί να έχουν πολύ μεγαλύτερη ιστορία απ’ ό,τι φαντάζεσαι.

Ένα τέτοιο ελληνικό χωριό βρίσκεται στην Κρήτη και είναι το χωριό των Μύθων ή απλώς οι Μύθοι. Το όνομά του μπορεί και να σε ξεγελάει λίγο αλλά το σίγουρο είναι ότι η ομορφιά του θα σε καθηλώσει ειδικά αν είσαι φυσιολάτρης.

Οι Μύθοι, λοιπόν, αυτό το όμορφο ελληνικό χωριό βρίσκεται στον νομό Λασιθίου της Κρήτης σε κοντινή σχετικά απόσταση από την Ιεράπετρα. Πρόκειται για ένα μικρό σχετικά χωριό το οποίο όμως δέχεται συχνά επισκέπτες, ιδιαίτερα όσους αγαπούν και την πιο ορεινή πλευρά της Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

To άρθρο Ποιο είναι το ελληνικό χωριό των Μύθων και η ιστορία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωστας Παπαδοπουλος

Next Post

Έκτακτο σχέδιο για τα νησιά – Τοπικά lockdown και νέα μέτρα για ανεμβολίαστους εργαζόμενους

Ο κορονοϊός είναι εδώ και η Μύκονος είναι το πιο τρανό παράδειγμα ότι η απροσεξία και χαλάρωση μπορεί να φέρουν νέα μέτρα. Και ήδη στην κυβέρνηση φαίνεται πως καταστρώνουν σχέδια για νέα μέτρα. Η Μύκονος φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή. Η επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν πολλές περιοχές, κυρίως νησιά, […]
Αρέσει σε %d bloggers: