«Καμπανάκι» από τον πρόεδρο των ξενοδόχων: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, μπορεί να μην έχουμε σεζόν μετά τον Αύγουστο

i-news24
Read Time:54 Second

«Καμπανάκι» από τον πρόεδρο των ξενοδόχων: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, μπορεί να μην έχουμε σεζόν μετά τον Αύγουστο

Η Μύκονος ήταν το πρώτο… «καμπανάκι» αλλά μπορεί να υπάρξουν κι άλλα, με καταστροφικές συνέπειες, προειδοποιεί ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος.

«Το παράδειγμα της Μυκόνου ξεκάθαρα δείχνει ότι είμαστε σε δεύτερη σεζόν Covid. Όπου δεν τηρούνται τα μέτρα κινδυνεύει η τοπική οικονομία με ό,τι αυτό συνεπάγεται». Αυτό τονίζει σε δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Πμοσπονδίας ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος.

Υπογραμμίζει δε ότι «ανησυχία υπάρχει, όπως έχω πει πριν από δύο μήνες, τα επιδημιολογικά δεδομένα κρίνουν και την εξέλιξη της σεζόν».

Προς το παρόν η χώρα είναι σε καλύτερα επίπεδα από 2020 τονίζει ο Γρηγόρης Τάσιος, ωστόσο σημειώνει ότι η Μύκονος ήταν το πρώτο καμπανάκι, εάν δεν τηρηθούν τα μέτρα σχολαστικά και δεν προχωρήσει ο εμβολιασμός, μπορεί να μην έχουμε σεζόν μετά τον Αύγουστο.

Εστιάζοντας στις ακυρώσεις στο νησί των ανέμων, ο πρόεδρος της ΠΟΞ κάνει λόγο για λογικές ακυρώσεις που προέρχονται από Έλληνες και ξένους, όπως εξηγεί.

To άρθρο «Καμπανάκι» από τον πρόεδρο των ξενοδόχων: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, μπορεί να μην έχουμε σεζόν μετά τον Αύγουστο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Μαιρη Καλουτσακη

Next Post

Survivor – Σάκης Κατσούλης: «Έλεγαν ότι είναι κολλητοί μου, τους έχω δει ελάχιστες φορές»

«Δεν έχουν καν το κινητό μου», λέει ο Σάκης Κατσούλης. Ο Σάκης Κατσούλης απάντησε, σε συνέντευξη που έδωσε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “Τύπος TV” που κυκλοφορεί με τον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής”, για τα όσα είπε ο παππούς του, ενώ τόνισε πως πολλοί που βγήκαν και μιλούσαν, όσο […]
Αρέσει σε %d bloggers: