Έκκληση του Μπόρις Τζόνσον στους Βρετανούς ενόψει της άρσης των μέτρων: «Παρακαλώ, να είστε προσεκτικοί»

i-news24
Read Time:39 Second

Έκκληση του Μπόρις Τζόνσον στους Βρετανούς ενόψει της άρσης των μέτρων: «Παρακαλώ, να είστε προσεκτικοί»

Τέλος οι περιορισμοί από αύριο Δευτέρα στην Βρετανία με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να παροτρύνει τους πολίτες να είναι προσεχτικοί λέγοντας ότι πρέπει να απομονώνονται όταν τους ζητείται.

«Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, να είστε προσεκτικοί» είπε ο Τζόνσον σε ένα βίντεο από τη δική του περίοδο αυτό-απομόνωσης, που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα.

«Βαδίστε αύριο μπροστά στο επόμενο βήμα, με όλη την απαραίτητη προνοητικότητα και σεβαστείτε τους άλλους ανθρώπους, για τους κινδύνους που εξακολουθεί να έχει η ασθένεια και πιο πάνω από όλα, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, όταν σας ζητείται να λάβετε αυτή τη δεύτερη δόση…, παρακαλώ ελάτε μπροστά και κάντε το» είπε ο Τζόνσον παροτρύνοντας τους Βρετανούς να εμβολιαστούν».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

To άρθρο Έκκληση του Μπόρις Τζόνσον στους Βρετανούς ενόψει της άρσης των μέτρων: «Παρακαλώ, να είστε προσεκτικοί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Αυστρία: Πλήρως εμβολιασμένοι πάνω από 4 εκατ. πολίτες

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στην Αυστρία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.  Οπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας 4.033.347 άνθρωποι στην Αυστρία είναι ήδη πλήρως ανοσοποιημένοι έναντι του κορονοϊού, ενώ την πρώτη δόση του εμβολίου έχουν λάβει 5.135.349 άνθρωποι και συνολικά έχουν χορηγηθεί 9.001.187 δόσεις εμβολίου έως […]
Αρέσει σε %d bloggers: