Ο Γιώργος Σουξές εξομολογείται πρώτη φορά για τη σύντροφό του

i-news24
Read Time:1 Minute, 28 Second

Ο Γιώργος Σουξές εξομολογείται πρώτη φορά για τη σύντροφό του

Ο Γιώργος Σουξές μιλάει για την γυναίκα που έχει στο πλευρό του.

Για το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, αλλά και για την τωρινή του σύντροφο μίλησε ο Γιώργος Σουξές, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού.

Είχατε παντρευτεί και έχετε πάρει διαζύγιο. Πώς το βιώσατε;

Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Όμως επειδή έχω αυξημένο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και της ελευθερίας, όταν ένιωσα ότι πνιγόμουν, χωρίς να φταίει η πρώην γυναίκα μου, η Άννα Μαχαιριανάκη, με την οποία διατηρώ άριστες σχέσεις και είναι σκηνογράφος, ενδυματολόγος πολυβραβευμένη, της είπα ότι νιώθω να χάνω το έδαφος σε σχέση με το επάγγελμά μου. Ένιωσα να ρουτινιάζω στη δουλειά μου. Έτσι της είπα «σε παρακαλώ θέλω να χωρίσουμε, να νιώσω μια ελευθερία». Ήταν όλο δικό μου, εκείνη δεν έφταιγε σε κάτι.

Έχετε μαζί έναν υπέροχο γιο…

Έχουμε τον γιο μας ναι. Τελειώνει τώρα τη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων, είναι πολύ δραστήριος και ασχολείται και με το life coaching. Μου κάνει και παρατηρήσεις για τη ζωή μου (γελάει). Όταν μου λέει «μπαμπά σ ’αγαπώ»… Αυτό το μπαμπά, γιατί εγώ τον δικό μου τον έλεγα πατέρα, μου αρέσει πολύ!

Τι χαρακτηριστικά θα είχε η γυναίκα που θα θέλατε δίπλα σας;

Να είναι δυναμική, να κερδίζει μόνη της τη ζωή της, να έχει αίσθημα ελευθερίας, να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ μας, να είναι μορφωμένη. Ε, θα ήθελα να είναι και όμορφη!

Την έχετε βρει;

Ναι Μαρία θα στο πω… την βρήκα! Την λένε Νικόλ, είναι Ελληνογερμανίδα και χημικός στο επάγγελμα. Δουλεύει σε όλο τον κόσμο με πετρέλαια. Έχει κόκκινα μαλλιά και είναι πολύ όμορφη. Δυστυχώς λείπει αρκετά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο κάποια στιγμή θα εγκατασταθεί εδώ και θα την χαίρομαι περισσότερο.

To άρθρο Ο Γιώργος Σουξές εξομολογείται πρώτη φορά για τη σύντροφό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Επίδομα θέρμανσης 2021: Άνοιξε ξανά η πλατφόρμα «myΘέρμανση»

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 2021: Μέχρι τις 23 Ιουλίου 2021 θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα «myΘέρμανση» για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: Μέχρι τις 23 Ιουλίου θα παραμείνει η ειδική πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης, ανοιχτή, με σκοπό την υποβολή των δικαιολογητικών αγορών καυσίμων, εκτός του πετρελαίου θέρμανσης, από δικαιούχους […]
Αρέσει σε %d bloggers: