ΑΕΚ: Αλλαγές στα εισιτήρια διαρκείας

i-news24
Read Time:1 Minute, 27 Second

ΑΕΚ: Αλλαγές στα εισιτήρια διαρκείας

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο της για αλλαγές στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, που αφορά τη νέα ΚΥΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Σε άμεση εναρμόνιση με τη νεοεκδοθείσα ΚΥΑ η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν απαιτείται -από σήμερα΄Σάββατο 17 Ιουλίου- η προσκόμιση και η παράδοση πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης τους έξι προηγούμενους μήνες, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

👉Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει κάνει τους απαραίτητους ελέγχους και έχει ήδη καταστρέψει τα πιστοποιητικά, που μέχρι σήμερα είχαν προσκομίσει οι φίλαθλοι για την αγορά του διαρκείας τους.

👉Με βάση την νέα ΚΥΑ για την αγορά εισιτηρίυο διαρκείας, που εξακολουθεί βεβαίως να αφορά μόνο τους πλήρως εμβολιασμένους φιλάθλους ή όσους έχουν νοσήσει τους έξι τελευταίους μήνες, ο κάθε φίλαθλος θα υπογράφει μια υπεύθυνη δήλωση η οποία αναφέρει ρητώς ότι γνωρίζει πως για την είσοδό του στο γήπεδο οφείλει να φέρει, αλλά και να θέτει οποτεδήποτε υπό έλεγχο γνήσια βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

👉Ταυτόχρονα η νέα υπεύθυνη δήλωση καλύπτει και όλες τις υπόλοιπες διατάξεις της νέας ΚΥΑ.

👉Την υπεύθυνη δήλωση θα την βρίσκετε στο τμήμα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ μπορείτε να την κατεβάσετε και από το επίσημο σάιτ της ομάδας μας σε αυτό το link:

✍✍ https://www.aekfc.gr/…/eisitiria-diarkeias-2021-22…

🟡Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία στη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22! ⚫

🟡Πλησιάζει η ημέρα που -με απόλυτο σεβασμό στις υγιειονομικές διατάξεις για την προστάσία της υγείας όλων μας- θα είμαστε και πάλι μαζί!»

To άρθρο ΑΕΚ: Αλλαγές στα εισιτήρια διαρκείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιαννης Αρμαος

Next Post

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η απίθανη ατάκα του Μίλτου Τεντόγλου για το Τόκιο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα όνειρο για κάθε αθλητή και οι περισσότεροι θέλουν να… απολαύσουν την στιγμή. Σ’ αυτή την κατηγορία δεν ανήκει ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος στο Τόκιο δεν ταξιδεύει για την εμπειρία, αλλά θέλει να… κερδίσει. Ο Ελληνας πρωταθλητής είναι ένα από τα φαβορί για μετάλλιο στο […]
Αρέσει σε %d bloggers: