Φώφη Γεννηματά από την Αργολίδα: “Εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε”

i-news24
Read Time:59 Second

“… η θέση του Κινήματος Αλλαγής είναι ξεκάθαρη και διατυπωμένη εδώ και μήνες: Α) Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων, β) Κινητά συνεργεία εμβολιασμού, γ) Σοβαρή ενημέρωση των πολιτών και των υγειονομικών για την σημασία του εμβολιασμού. Το μήνυμά μας: Εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε”.

Αυτό, τόνισε απ’ την Αργολίδα, στο πλαίσιο της περιοδείας της, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Επισκέφθηκε, αρχικά, δύο βιομηχανίες (μεταποιητική – γεωργική η πρώτη και εξαγωγική η δεύτερη), όπου κατά την αποχώρησή της, είπε τα εξής: ” Η κυβέρνηση θα πρέπει να στηρίξει τις θέσεις εργασίας”.

Η κ. Γεννηματά, ενημερώθηκε για τα προβλήματα, όπως η διατάραξη των δικτύων μεταφοράς των προιόντων, λόγω της πανδημίας, αλλά και το ζήτημα του κόστους παραγωγής.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο, του Κέντρου Υγείας Άργους, όπου και ενημερώθηκε για το πρόγραμμα του εμβολιασμού.

Σύντομα το ΚΙΝΑΛ, θα ξεκινήσει και συντονισμένη καμπάνια ενημέρωσης και προώθησης του εμβολιασμού.

Η περιοδεία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, κλείνει με επίσκεψη στο Επιμελητήριο Αργολίδας, στο Άργος.

Στην Αργολίδα, την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, συνοδεύει ο βουλευτής της περιοχής, Ανδρέας Πουλάς, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χριστίδης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Αργολίδας, Λεωνίδας Κουτσογιάννης και ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσος Χειβιδόπουλος.

www.ertnews.gr

Σταύρος Ζορμπαλάς

Next Post

Στο Ηράκλειο ο Α. Τσίπρας – Συναντήσεις με φορείς στο Επιμελητήριο (video)

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας όπου πραγματοποιεί περιοδεία, ενώ είχε συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Στις 8 το βράδυ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση. Η κυβέρνηση δεν φρόντισε ώστε να ενισχυθεί η επιστημονική κοινότητα και να υπάρχει ένα αξιόπιστο σύστημα […]
Αρέσει σε %d bloggers: