Ο Σάκης Κατσούλης για τον παππού του – «Θα προσπαθήσω να του μιλήσω, αν και δεν είναι τόσο εύκολο»

i-news24
Read Time:1 Minute, 18 Second

Ο Σάκης Κατσούλης για τον παππού του – «Θα προσπαθήσω να του μιλήσω, αν και δεν είναι τόσο εύκολο»

«Είναι μεγάλος, έχει περάσει πολλά», λέει ο Σάκης Κατσούλης.

Για τα σχόλια που έκαναν ο παππούς του και η μητέρα της Μαριαλένας απάντησε ο Σάκης Κατσούλης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Τηλεθεατής».

Με τη μητέρα της Μαριαλένας καταφέρατε να μιλήσετε;

Όχι, δεν έχω καταφέρει ακόμη να μιλήσω καλά καλά με τους γονείς μου.

Σας στεναχώρησαν τα σχόλια που έκανε τόσο εκείνη όσο και ο παππούς σας;

Για τον παππού μου το έμαθα επίσης σε μια συνέντευξη. Είναι μεγάλος άνθρωπος, έχει περάσει πολλά, τα οποία δεν χρειάζεται να πω αυτή τη στιγμή. Θεωρώ, όμως, ότι κι ένας δημοσιογράφος, όταν τον προσεγγίζει και καταλαβαίνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι σωστό να τον βάζει σε αυτή τη διαδικασία. Παρ’ όλα αυτά, κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να μιλήσω με τον παππού μου, αν και δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί θα τον πάρω τηλέφωνο και θα νομίζει ότι το κάνω γιατί είδα αυτά τα σχόλια.

Όσον αφορά τη μαμά της Μαριαλένας, την καταλαβαίνω επίσης απόλυτα, είναι μητέρα. Όπως μου είπαν οι γονείς μου, τόσο για μένα όσο και για τη Μαριαλένα γράφονταν πάρα πολλά, τα οποία δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, ειδικά σε μια ηλικία μεγαλύτερη όπως των γονιών μας. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό που γινόταν. Δεν κρατάω καμία κακία, ήταν κι εκείνη μπερδεμένη και για την κόρη της και για μένα, οπότε νομίζω ότι όλα θα καταλαγιάσουν. Θα μιλήσουμε κάποια στιγμή και σίγουρα θα είναι όλα πολύ καλύτερα.

To άρθρο Ο Σάκης Κατσούλης για τον παππού του – «Θα προσπαθήσω να του μιλήσω, αν και δεν είναι τόσο εύκολο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Νέα μέτρα στα γήπεδα – Πότε θα διακόπτεται ή δεν θα ξεκινάει αγώνας

Στη δημοσιότητα δόθηκε η ΚΥΑ με τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού Covid-19 στο σύνολο της Επικράτειας. Τα μέτρα που αναφέρονται στον αθλητισμό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (16.07.2021) από τις 19 Ιουλίου […]
Αρέσει σε %d bloggers: