Μαλέσκου για Ουγγαρέζο: «Αν στα μάτια του φαίνομαι κάπως, είναι η άποψή του»

i-news24
Read Time:54 Second

Μαλέσκου για Ουγγαρέζο: «Αν στα μάτια του φαίνομαι κάπως, είναι η άποψή του»

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο «Καλοκαίρι not» και τη Σοφία Μανουσακίδου, όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, για την εκπομπή της, αλλά και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Τράβηξε πολύ η φετινή σεζόν, αλλά τα καλά πράγματα θέλουν διάρκεια. Ήταν μια πολύ γεμάτη σεζόν, από πολλές απόψεις. Είχε τόσο έντονες στιγμές και νιώθω γεμάτη, με πολλές εμπειρίες, με πολλά μαθήματα. Συνεχίζουμε κανονικά του χρόνου με το “Love it”. Η εκπομπή βρήκε τα πατήματά της και τώρα ξέρουμε και τι πραγματικά αγαπάμε και τι αγαπάει και ο κόσμος και αυτό είναι το σημαντικότερο», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στη συνέχεια για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος λέει πράγματα χωρίς φίλτρο. Εγώ δεν αισθάνομαι ανασφαλής. Τώρα, αν στα μάτια του Δημήτρη φαίνομαι κάπως, εντάξει, είναι η άποψή του».

«Δεν γνωρίζω αν τη νέα σεζόν θα έχω την ίδια ομάδα», είπε επίσης η Ιωάννα Μαλέσκου.

To άρθρο Μαλέσκου για Ουγγαρέζο: «Αν στα μάτια του φαίνομαι κάπως, είναι η άποψή του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Η SEAJETS με το AQUA JEWEL μετέφερε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στη Σάμο

Η SEAJETS ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων για να συνδράμει άμεσα στη κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στη Σάμο. Σε συνεννόηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας I. Πλακιωτάκη, η SEAJETS προσέφερε τη δωρεάν ακτοπλοϊκή μεταφορά των πυροσβεστικών δυνάμεων […]
Αρέσει σε %d bloggers: