Λίνα Σακκά: “Οι μανάδες αγοριών έχουμε χρέος να διδάξουμε τον σεβασμό”

i-news24
Read Time:1 Minute, 7 Second

Λίνα Σακκά: “Οι μανάδες αγοριών έχουμε χρέος να διδάξουμε τον σεβασμό”

Μία ανάρτηση έκανε η Λίνα Σακκά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πόσο σημαντικό είναι οι μητέρες να διδάξουν στα παιδιά τον σεβασμό απέναντι στον συνάνθρωπό τους.

«Αυτό το αγόρι είναι ο γιος μου, τον μαθαίνω να σέβεται τον συνάνθρωπο, είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα, είτε είναι ο έξυπνος της τάξης είτε ο “τελευταίος “, να σέβεται βαθιά και να κατανοεί την διαφορετικότητα, σε όλα τα επίπεδα, να συνυπάρχει αρμονικά αλλά και να υπερασπίζεται το δικαίωμα του να είναι ο εαυτός του.

Να απολαμβάνει την ζωή του, να μην αφήνει κανέναν να τον θεωρεί τρωτό και έρμαιο των ορέξεων του, να μοιράζεται αγάπη, να βρει συνοδοιπόρους στα όνειρα του να χαίρεται και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του, χωρίς να επεμβαίνει στην ελευθερία έκφρασης των γύρω του!!!», έγραψε αρχικά η Λίνα Σακκά.

Η Λίνα Σακκά έγραψε επίσης: «Αν αδικηθεί να βρει το θάρρος να υπερασπιστεί τον εαυτό του, να βγει δυνατά να εκφραστεί!! Να τιμά το ταίρι που θα επιλέξει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του!!!!

Εμείς οι μανάδες αγοριών έχουμε χρέος να διδάξουμε τον σεβασμό, τον θαυμασμό, την εκτίμηση, την αποδοχή και την συγχώρεση στους μελλοντικούς συζύγους, φίλους, επαγγελματίες, μαστόρους και επιστήμονες καλλιτέχνες, και μη!!! #metoo❤ !!!#κανέναςμόνος #καμίαμόνη ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!!!!ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΝΕΣ ΕΠΙΣΗΣ!!!!».

To άρθρο Λίνα Σακκά: “Οι μανάδες αγοριών έχουμε χρέος να διδάξουμε τον σεβασμό” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Φωτιά τώρα στον Ωρωπό – Από εδάφους και αέρος επιχειρεί η Πυροσβεστική

Περισσότερα σε λίγο… To άρθρο Φωτιά τώρα στον Ωρωπό – Από εδάφους και αέρος επιχειρεί η Πυροσβεστική δημοσιεύτηκε στο NewsIT . Χρηστος Μαυραγανης
Αρέσει σε %d bloggers: