Η ΑΕΚ έκανε σπουδαίο deal με την Κροτόνε για Νεντελτσιάρου

i-news24
Read Time:39 Second

Η ΑΕΚ έκανε σπουδαίο deal με την Κροτόνε για Νεντελτσιάρου

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι έκανε ένα εξαιρετικό deal, καθώς ήρθε σε μία κερδοφόρα συμφωνία με την Κροτόνε για την παραχώρηση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου.

Συγκεκριμένα, η Ένωση έχει φτάσει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την ιταλική ομάδα για την πώληση του διεθνή Ρουμάνου κεντρικού αμυντικού, βάζοντας στα ταμεία της 1,200,000 ευρώ, ενώ υπάρχει και μπόνους ανόδου 500.000 ευρώ.

Ο Νεντελτσιάρου βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, με την ΑΕΚ να γεμίζει τα ταμεία της και να έχει την ευκαιρία να βγει στην αγορά για βασικό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα ανεβάσει το επίπεδο της αμυντικής της γραμμής και θα λύσει το τεράστιο πρόβλημα που υπήρχε την περασμένη σεζόν.

To άρθρο Η ΑΕΚ έκανε σπουδαίο deal με την Κροτόνε για Νεντελτσιάρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιαννης Αρμαος

Next Post

Με άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο – Στα 38,61 εκατομμύρια ευρώ ο τζίρος

Με ήπια άνοδο έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας, με τον τζίρο να διαμορφώνεται κάτω από τα επίπεδα των 40 εκατομμύρια ευρώ.  O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 866,81 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,35%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 870,10 μονάδες (+0,73%). Σε […]
Αρέσει σε %d bloggers: