Έρχεται ανατροπή με μπουζούκια και κλαμπ μόνο για εμβολιασμένους – Στο 65% η χωρητικότητα

i-news24
Read Time:1 Minute, 2 Second

Έρχεται ανατροπή με μπουζούκια και κλαμπ μόνο για εμβολιασμένους - Στο 65% η χωρητικότητα

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα λύσει απορίες για το τι ακριβώς ισχύει από σήμερα και έως τις 31 Αυγούστου στην εστίαση και στην ψυχαγωγία ακόμη… αναμένεται. Αλλά οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ανατροπή.

Δεν αποκλείεται, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, στην ΚΥΑ να υπάρχει ανατροπή για την εστίαση και αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των υπαίθριων χώρων διασκέδασης (σ.σ. μπουζούκια και κλαμπ).

Η ΚΥΑ αναμένεται να δημοσιευτεί τις επόμενες ώρες και ενώ ήδη η εστίαση έχει ξεκινήσει να λειτουργεί με τα νέα μέτρα, με ελέγχους… πιστοποιητικών εμβολιασμού, νόσησης και τεστ.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν, τα υπαίθρια κέντρα διασκέδασης θα λειτουργούν μόνο ως αμιγείς χώροι, για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, με 65% χωρητικότητα, και μόνο για καθήμενους.

Επίσης, η κυβέρνηση ετοιμάζει νομοθετική ρύθμιση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, στην οποία θα ορίζονται τα πεδία υποχρεωτικότητας και  θα δίνεται το δικαίωμα στον εργοδότη να μαθαίνει ποιοι υπάλληλοι είναι εμβολιασμένοι. 

Στην αναστολή εργασίας δεν θα υπάρχει πρόβλεψη για απόλυση, αλλά ούτε και διάστημα ισχύος της αναστολής. Επίσης, θα περιλαμβάνει διάταξη που θα αποσυνδέει τον εμβολιασμό με το πειθαρχικό συμβούλιο στο δημόσιο. 

 

Μένει να βγει η ΚΥΑ για να μάθουμε τι θα ισχύσει τελικά. 

To άρθρο Έρχεται ανατροπή με μπουζούκια και κλαμπ μόνο για εμβολιασμένους – Στο 65% η χωρητικότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Μαιρη Καλουτσακη

Next Post

Φλορεντίνο Πέρεθ κατά Λουίς Φίγκο: «Ήταν π@@@ας γιος, έκανε μπ@@@λο την Ρεάλ»

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα έρχονται στη… φόρα με πρωταγωνιστή τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη φορά “θάβει” τον Λουίς Φίγκο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει γίνει για τους.. λάθος λόγους το πιο hot όνομα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τα ηχητικά ντοκουμέντα που ήρθαν στην επιφάνεια και τον παρουσιάζουν […]
Αρέσει σε %d bloggers: