Άννα Βίσση: Το απίστευτο ποσό του εισιτηρίου για την συναυλία της στο Μόντε Κάρλο

i-news24
Read Time:47 Second

Άννα Βίσση: Το απίστευτο ποσό του εισιτηρίου για την συναυλία της στο Μόντε Κάρλο

Ζαλίζει το ποσό του φθηνότερου εισιτηρίου για την συναυλία που πρόκειται να δώσει η Άννα Βίσση στο Μόντε Κάρλο κι όπου θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας.

«Η Άννα Βίσση στις 25 Σεπτεμβρίου θα κάνει μια συναυλία και το ελάχιστο κόστος για ένα εισιτήριο είναι 707 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα «Αλβέρτος» και έχει συγκεκριμένο σκοπό, για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not”.

«Μιλάμε για μια περιοχή πάρα πολύ μικρή που συγκεντρώνει πάρα πολύ πλούτο, είναι ένα θέρετρο ουσιαστικά. Και προφανώς είναι μια περιοχή που προσελκύει τέτοιο κόσμο, είτε τουρισμό, είτε επιχειρηματίες, είτε ανθρώπους, οι οποίοι σίγουρα μπορούν να καλύψουν αυτό το έξοδο. Απευθύνεται σε αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτό ακριβώς γίνεται στο Μόντε Κάρλο», πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

To άρθρο Άννα Βίσση: Το απίστευτο ποσό του εισιτηρίου για την συναυλία της στο Μόντε Κάρλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Πρόστιμα συνολικού ύψους 97.500 ευρώ για διακίνηση προϊόντων «μαϊμού» σε ελέγχους της ΔΙΜΕΑ

Πρόστιμα συνολικού ύψους 97.500 ευρώ για εμπορία και διακίνηση προϊόντων «μαϊμού» αλλά και για άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας, επιβλήθηκαν κατά τη διάρκεια των ελέγχων από τη Δευτέρα  μέχρι και σήμερα στις έδρες ηλεκτρονικών καταστημάτων, σε καταστήματα και αποθήκες σε Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης και στη Θεσσαλονίκη. […]
Αρέσει σε %d bloggers: