Πανελλήνιες 2021: Αύριο οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

i-news24
Read Time:43 Second

Πανελλήνιες 2021: Αύριο οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλήνιες και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ θα ανακοινωθούν αύριο Παρασκευή, 16 Ιουλίου, στις 11 π.μ., σύμφωνα το Υπουργείο Παιδείας.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους στην ειδική εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης, θα λάβουν τη βαθμολογία τους και για τα ειδικά μαθήματα με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν προηγουμένως εγγραφεί στην ειδική εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ, μέσω του gov.gr.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των δυο νέων Μουσικών μαθημάτων και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

To άρθρο Πανελλήνιες 2021: Αύριο οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αθηνα Σκορδιαλου

Next Post

Άγριες Μέλισσες: Backstage βίντεο από τα τελευταία γυρίσματα

Μπορεί ο δεύτερος κύκλος για τις Άγριες Μέλισσες να ολοκληρώθηκε αλλά το ενδιαφέρον παραμένει ζωηρό για την τρίτη σεζόν. Τι συνέβη όμως στα παρασκήνια της σειράς και σε τι διάθεση ήταν οι πρωταγωνιστές; Η Θεοφανία Παπαθωμά δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που είναι άκρως κατατοπιστικό για […]
Αρέσει σε %d bloggers: