Αγγλία: Τέσσερις συλλήψεις για τις ρατσιστικές επιθέσεις σε Ράσφορντ, Σάκα και Σάντσο

i-news24
Read Time:39 Second

Αγγλία: Τέσσερις συλλήψεις για τις ρατσιστικές επιθέσεις σε Ράσφορντ, Σάκα και Σάντσο

Τέσσερα άτομα έχουν συλλάβει ήδη οι βρετανικές Αρχές για τις διαδικτυακές ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκαν οι τρεις διεθνείς της Εθνικής Αγγλίας, που αστόχησαν σε πέναλτι στον τελικό του Euro 2020.

«Καρπούς» αποδίδει η έρευνα των Αρχών στην Βρετανία για τις ρατσιστικές που δέχτηκαν οι Άγγλοι διεθνείς, Σάντσο, Ράσφορντ και Σάκα μετά τον τελικό του Euro 2020 την περασμένη Κυριακή (11/7). Τα εμετικά σχόλια που δέχτηκαν διαδικτυακά κινητοποίησαν άμεσα φορείς όπως η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της χώρας, η UEFA, η κυβέρνηση της χώρας αλλά και την βασιλική οικογένεια, με αποτέλεσμα οι Αρχές να κινηθούν άμεσα και να ταυτοποιήσουν ήδη 4 άτομα που είναι υπεύθυνα για το γεγονός και οι κυρώσεις αναμένονται βαριές.

To άρθρο Αγγλία: Τέσσερις συλλήψεις για τις ρατσιστικές επιθέσεις σε Ράσφορντ, Σάκα και Σάντσο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιωργος Χρονοπουλος

Next Post

Μετάλλαξη Δέλτα: SOS για τις εισαγωγές και τους νέους – Μίνα Γκάγκα: Μετατρέψαμε πάλι κλινικές σε Covid

Σε δραματικούς τόνους η νέα προειδοποίηση για την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα, από την οποία κινδυνεύουν κυρίως οι νέοι. Είναι χαρακτηριστικό πως οι εισαγωγές στα νοσοκομεία αυξάνονται ξανά και ανοίγουν και πάλι οι κλινικές Covid. Η νέα δραματική προειδοποίηση (η πολλοστή τις τελευταίες μέρες και ενώ τα κρούσματα είναι σε […]
Αρέσει σε %d bloggers: