Διακοπές χωρίς αυτοκίνητο: Τρία νησιά που μπορείς να τα γυρίσεις με τα πόδια

i-news24

Διακοπές χωρίς αυτοκίνητο: Τρία νησιά που μπορείς να τα γυρίσεις με τα πόδια

Νησιά που θα τα σεργιανίσεις με τα πόδια. Μέρη μαγικά για διακοπές χωρίς αυτοκίνητο.

Έχεις τόσα σημεία να δεις, τόσες παραλίες να κολυμπήσεις και να εξερευνήσεις και τόσα ταβερνάκια να πιεις ένα ουζάκι και να τσιμπήσεις που δε θυμάσαι καν ότι άφησες το αμάξι σου παρκαρισμένο στο σπίτι πριν ξεκινήσεις.

Διακοπές στα Κουφονήσια… Πρόκειται για δύο νησάκια, τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους από ένα στενό πορθμό πλάτους, μόλις, 200 μέτρων.

Βρίσκονται στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στις λεγόμενες Μικρές Κυκλάδες (μαζί με τη Σχοινούσα, τη Δονούσα, την Ηρακλειά και την Κέρο). Το Κάτω Κουφονήσι είναι ακατοίκητο.

Ενδείκνυται κυρίως για όσους επιθυμούν να κάνουν κάμπινγκ. Το Πάνω Κουφονήσι έχει μόνιμους κατοίκους, αρκετά καταλύματα και αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να κάνουν ανέμελες, ήρεμες διακοπές χωρίς αυτοκίνητο.

Για να φτάσεις στα Κουφονήσια παίρνοντας το πλοίο από Πειραιά θα χρειαστείς περίπου οκτώ ώρες. Οι αποστάσεις είναι κοντινές. Όλες τις παραλίες που είναι πραγματικά εξωτικές μπορείς να τις επισκεφτείς περπατώντας ή με το καΐκι που έχει συνεχώς δρομολόγια και θα σε πάει και στο Κάτω Κουφονήσι.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

To άρθρο Διακοπές χωρίς αυτοκίνητο: Τρία νησιά που μπορείς να τα γυρίσεις με τα πόδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωστας Παπαδοπουλος

Next Post

Το Ελ Σαλβαδόρ θα καταστήσει το bitcoic νόμιμο χρήμα

Ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ Ναγίμπ Μπουκέλε ανακοίνωσε χθες ότι θα στείλει την επόμενη εβδομάδα ένα νομοσχέδιο στο Κογκρέσο με το οποίο το bitcoin θα καταστεί νόμιμο χρήμα στη χώρα. «Βραχυπρόθεσμα, αυτό θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και θα βοηθήσει στην χρηματοοικονομική ένταξη χιλιάδων που βρίσκονται εκτός της επίσημης οικονομίας», δήλωσε […]
Αρέσει σε %d bloggers: