Βαγγέλης Περρής για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν υπήρχε καμία επίθεση»

i-news24

Βαγγέλης Περρής για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν υπήρχε καμία επίθεση»

Ο Βαγγέλης Περρής απαντά και ξεκαθαρίζει για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ήταν σήμερα ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος ξεκαθάρισε οριστικά για την προ μηνών κόντρα του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Θα έχετε ακούσει ότι της επιτέθηκα, κι εκείνη απάντησε με το γνωστό λεξιλόγιο «εκ του περισσού» και διάφορα υπονοούμενα. Δεν υπήρχε καμία επίθεση, αυτό θέλω να το πω. Δεν μπορείς να δημιουργείς ένταση όταν δεν έχεις δει το πρωτόλειο υλικό.

Το προκείμενο ήταν ότι εγώ έλεγα ποιήματα κάθε μέρα, σχετικά με τον τρόπο που γίνεται η τηλεόραση παραδοσιακά.

Δηλαδή έλεγα: «Λένε ότι θα διώξουν τα γερόντια και το μόνο που αλλάζουν είναι ότι βάζουν καινούρια δόντια. Δεν αναφερόταν σε κάποιον, δεν ξέρω γιατί τσατίστηκε. Ήταν μια γενικότερη αναφορά.

Η ίδια η ποίηση έλεγε «όταν πέφτουν τα νούμερα στην τηλεόραση υπάρχει ένας μύθος, δείξε παραπάνω στήθος».

Αυτό δεν αναφερόταν σε κανέναν, ήταν ένας κανόνας που δείχνει γενικότερα ότι ακολουθούμε λύσεις που στην πραγματικότητα δεν είναι λύσεις. Παρεξηγήθηκε…», ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.

To άρθρο Βαγγέλης Περρής για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν υπήρχε καμία επίθεση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2211 σήμερα Σάββατο 05/06 με 850.000 ευρώ

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ αριθμός 2211: Περισσότερα από 850.000 ευρώ μοιράζει σήμερα 05/06/2021 το ΛΟΤΤΟ. Όσα πρέπει να γνωρίζετε. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην σημερινή κλήρωση ΛΟΤΤΟ του ΟΠΑΠ 2211 (Σάββατο 05/06/2021). Οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στο ΛΟΤΤΟ θα μοιραστούν περισσότερα από 850.000 ευρώ! Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν συμπληρώσετε το […]
Αρέσει σε %d bloggers: