Πριμ 20.000 σε Πρεβολαράκη – Πιλίδη

i-news24

Πριμ 20.000 σε Πρεβολαράκη – Πιλίδη

Στο πλευρό των Ελλήνων πρωταθλητών, για μια ακόμη φορά, στέκεται η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΟΠ αποφάσισε να επιβραβεύσει οικονομικά τις μεγάλες επιτυχίες της Μαρίας Πρεβολαράκη και του Γιώργου Πιλίδη.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές θα λάβουν από 10.000€ ο καθένας για το γεγονός ότι σήκωσαν την ελληνική σημαία ψηλά. Η Μαρία Πρεβολαράκη το Δεκέμβριο του 2020 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα της, ενώ ο Πιλίδης εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου η Ελλάδα θα έχει διπλή εκπροσώπηση.

Η ΕΛΟΠ σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία αποδεικνύει έμπρακτα ότι στηρίζει τους αθλητές της. Με οικονομικά έπαθλα (πριμ), μηνιαίους μισθούς οδοιπορικών εξόδων, προετοιμασίες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες εντός κι εκτός Ελλάδας, καθώς και συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό. Μία ενέργεια που έχει αποδώσει καρπούς όπως φαίνεται και σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις.

Όσον αφορά τις οικονομικές επιβραβεύσεις για τις επιτυχίες των υπολοίπων αθλητών το 2021 σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, το ΔΣ θα αποφασίσει μετά την ολοκλήρωση του συνόλου των διεθνών υποχρεώσεων.

To άρθρο Πριμ 20.000 σε Πρεβολαράκη – Πιλίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Στινγκ και Τρούντι Στάιλερ δοκιμάζουν κρασιά στο «Παλάτι» τους στην Τοσκάνη (pic, vid)

Ο Στινγκ και η Τρούντι Στάιλερ είναι παντρεμένοι σχεδόν 30 χρόνια και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά. Αυτή την εποχή βρίσκονται στην βίλα τους «Το Παλάτι» όπως το έχουν ονομάσει, στην Τοσκάνη. Πρόκειται για μια υπέροχη έπαυλη του 16ου αιώνα. Η Τρούντι δημοσίευσε μία προσωπική τους στιγμή στο προφίλ της στο […]
Αρέσει σε %d bloggers: