Πρίντεζης: “Είναι τιμή να βρίσκομαι στην Εθνική – Μεγάλη πρόκληση οι Ολυμπιακοί Αγώνες”

i-news24

Πρίντεζης: “Είναι τιμή να βρίσκομαι στην Εθνική – Μεγάλη πρόκληση οι Ολυμπιακοί Αγώνες”

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την παρουσία του στην Εθνική και στάθηκε στους στόχους ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

“Έχουμε μπροστά μας μια πολύ μεγάλη πρόκληση, να καταφέρουμε μετά από πολλά χρόνια να βρεθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μακάρι να τα καταφέρουμε” είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος πρίντεζης, μιλώντας στην κάμερα της ΕΟΚ, για την προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης» εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε για:

-την παρουσία του για ένα ακόμη καλοκαίρι στην Εθνική ομάδα: «Είναι πάντα πάρα πολύ ωραίο να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε κάτι που αγαπάς, όπως είναι το μπάσκετ. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ μεγάλη πρόκληση, να καταφέρουμε μετά από πολλά χρόνια να βρεθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μακάρι να τα καταφέρουμε. Ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια και ελπίζω να έχουμε όλοι την υγεία μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

-την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας: «Δεν σκεφτόμαστε το Τόκιο. Έχουμε μπροστά μας το Προολυμπιακό Τουρνουά, σίγουρα δεν έχουμε πολλές μέρες στη διάθεσή μας για να φτιαχτεί η τέλεια χημεία και να ‘βρεθούμε’ πάρα πολύ καλά. Καταλαβαίνουμε πως χρειάζεται σε κάθε προπόνηση να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι κι αποφασιστικοί γίνεται για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στους αγώνες. Εκεί, βήμα-βήμα, βλέπουμε τι θα καταφέρουμε».

-τις εντυπώσεις του από την ομάδα: «Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την ομάδα. Το ιδιαίτερο με τις εθνικές ομάδες είναι πως μπορεί να έχεις ένα πολύ καλό σύνολο, αλλά να βρεθείς σε μια όχι τόσο καλή μέρα και να μην καταφέρεις αυτό που πραγματικά μπορείς να κάνεις. Από την άλλη, βέβαια, μπορείς να πας με χαμηλότερες απαιτήσεις, αλλά να βρεις την κατάλληλη χημεία και να καταφέρεις να κάνεις πολλά περισσότερα».

-το τι θα σημαίνει για εκείνον μια πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Για μένα, όπως κάθε φορά, είναι τιμή να βρίσκομαι στην Εθνική και να εκπροσωπώ τη χώρα μου».

To άρθρο Πρίντεζης: “Είναι τιμή να βρίσκομαι στην Εθνική – Μεγάλη πρόκληση οι Ολυμπιακοί Αγώνες” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

ΕΚΠΑ – Σεξουαλική παρενόχληση σε φοιτήτριες: Τι απαντά ο καθηγητής μετά τις καταγγελίες

Ο καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ) ο οποίος βρίσκεται σε παύση των καθηκόντων του και σε αναμονή πειθαρχικού ελέγχου, λόγω καταγγελιών φοιτητών και φοιτητριών για σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό, αναλύει στο newsit.gr τη δική του θέση. Η περίπτωση του καθηγητή, (μέλος ΕΔΙΠ) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος, σύμφωνα […]
Αρέσει σε %d bloggers: