«Μπλόκο» στα κορονοπάρτι με ειδική ομάδα ελέγχων σε όλη την Ελλάδα

i-news24
Read Time:1 Minute, 22 Second

«Μπλόκο» στα κορονοπάρτι με ειδική ομάδα ελέγχων σε όλη την Ελλάδα

Φρένο στα κορονοπάρτι βάζει ο Νίκος Χαρδαλιάς συστήνοντας  μέσω ενός σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ, μια ειδική ομάδα σε δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς.

Όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, θα δημιουργηθεί μια ειδική ομάδα κρούσης ενώ υπάρχει ήδη σχέδιο για την αντιμετώπιση παρόμοιων φαινομένων όχι μόνο στα νησιά, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα μετά τις πληροφορίες για κορονοπάρτι στη Μύκονο.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος λέγοντας ότι τα κορονοπάρτι μπορούν να γίνουν υγειονομικές «βόμβες» και να οδηγήσουν σε τοπικά lockdown.

«Προφανώς παρακολουθούμε την κατάσταση. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Ότι συζητάμε και θα φανεί τις επόμενες μέρες, την αυστηροποίηση του πλαισίου που αφορά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα κάνουν τη δουλειά τους, αυτό είναι δεδομένο.

Σας ενημερώνω ότι ενεργοποιείται και ειδική μονάδα ελέγχων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Αλλά και ένα συγκεκριμένο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. που δεν αφορά μόνο στην Μύκονο αλλά αφορά γενικότερα σε όλη τη χώρα, και στην ηπειρωτική και στη νησιωτική. Παράνομα πάρτι σημαίνει διασπορά. Διασπορά σημαίνει αύξηση κρουσμάτων σημαίνει συρροές.

Συρροές νομίζω σημαίνει αναγκαστικά μέτρα και μέτρα σημαίνουν κλείσιμο δραστηριοτήτων και προφανώς μεγάλη ζημιά στις τοπικές οικονομίες εν μέσω τουριστικής περιόδου. Είναι η ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Εύχομαι αυτοί που θα προσπαθήσουν να παρανομήσουν στο κομμάτι αυτό, όχι μόνο στα πάρτι αλλά γενικότερα, να μην είναι οι ίδιοι που θα ρίχνουν το ανάθεμα εάν χρειαστεί να πάρουμε μέτρα εις βάρος της τοπικής οικονομίας για να μπορέσουμε να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία», ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

To άρθρο «Μπλόκο» στα κορονοπάρτι με ειδική ομάδα ελέγχων σε όλη την Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Τσιτσιπάς – Ίσνερ LIVE για τους “32” του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Τζον Ίσνερ για τους “32” του Roland Garros. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για τους “16”, όπου τον περιμένει ο Καρένο Μπούστα. Ο Αμερικανός θηριώδης τενίστας θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον Στέφανο με το τρομερό σερβίς του, με τον […]
Αρέσει σε %d bloggers: