Λας Πάλμας: «Έχουμε πρόταση για τον Αραούχο, αλλά δεν είναι από την ΑΕΚ»

i-news24

Λας Πάλμας: «Έχουμε πρόταση για τον Αραούχο, αλλά δεν είναι από την ΑΕΚ»

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Σέρχιο Αραούχο, που ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο ενδιαφέρει για μια ακόμα μετεγγραφική περίοδο την ΑΕΚ. Κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν, μέσω συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ ισχυρίστηκε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια προσφορά για τον Αραούχο αλλά δεν είναι της ΑΕΚ και ό,τι όσες είχαν έρθει, τις έχει απορρίψει. Ακόμα, προσέθεσε ότι ο Αραούχο είναι πολύ σημαντικός παίκτης και δεν είναι σκοπός του να τον πουλήσει.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Τις προτάσεις που μας έχουν έρθει τις έχουμε απορρίψει ήδη. Τώρα έχουμε μια προσφορά για τον Αραούχο αλλά δεν είναι από την ΑΕΚ. Δεν μπορούσε να εκτιμήσουμε κάτι γιατί ο Σέρχιο είναι πολύ σημαντικός στο πρότζεκτ μας. Η έξοδο τους θα μας υποχρέωνε να φέρουμε έναν ποδοσφαιριστή με την ποιότητα του ή καλύτερο. Δεν έχουμε τέτοια πρόθεση. Ούτε να τον δούμε στην έξοδο, ούτε να αποκτήσουμε κάποιον», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αργότερα όμως, σε άλλη ερώτηση, δήλωσε ότι στόχος είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας παίκτης σε κάθε γραμμή. «Θέλουμε και έναν που θα αγωνίζεται μπροστά» τόνισε ενώ προσέθεσε πως η ομάδα θέλει να κρατήσει τον Χεσέ ως βασικό επιθετικό.

To άρθρο Λας Πάλμας: «Έχουμε πρόταση για τον Αραούχο, αλλά δεν είναι από την ΑΕΚ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Η πολυτελής και εξαιρετικά σπάνια λιμουζίνα του Φιντέλ Κάστρο

Ο άνθρωπος που ξόδεψε ολόκληρη τη ζωή του αντιμαχόμενος τον καπιταλισμό και το lifestyle του, λέγεται ότι ζούσε σαν βασιλιάς. Ο λόγος για τον Κουβανό ηγέτη Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος εκτός από διαβόητος γυναικάς, καλοφαγάς και λάτρης των πούρων Αβάνας, είχε και ένα ιδιαίτερο γούστο όσον αφορά τα αυτοκίνητα. Αυτό […]
Αρέσει σε %d bloggers: