Η Ryanair βλέπει «ελεύθερες» μετακινήσεις σε Βρετανία – Ευρώπη από τον Ιούλιο και… μετά

i-news24
Read Time:44 Second

Η Ryanair βλέπει «ελεύθερες» μετακινήσεις σε Βρετανία – Ευρώπη από τον Ιούλιο και… μετά

Την «απελευθέρωση» των ταξιδιών – μετακινήσεις χωρίς περιορισμούς – ανάμεσα στην Ευρώπη και τη Βρετανία – μάλλον θα δούμε από τον Ιούλιο και μετά. Αυτό εκτιμά διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας Ryanair.

«Όταν οι άνθρωποι θα ταξιδεύουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, δεν θα υπάρχουν περιορισμοί στα ταξίδια προς και από, ανάμεσα στην Βρετανία και την Ευρώπη, λόγω της επιτυχίας των εμβολίων και του γεγονότος ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά κατά της παραλλαγής αυτής», δήλωσε σήμερα στο BBC ο επικεφαλής της Ryanair Μάικλ Ο’Λίρι.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη η Βρετανία αφαίρεσε την Πορτογαλία από τον κατάλογο των χωρών όπου μπορεί κανείς να ταξιδεύει χωρίς να τίθεται σε καραντίνα, κλείνοντας ουσιαστικά τη διεθνή αγορά υπηρεσιών αναψυχής μόλις μερικές εβδομάδες αφού την είχε ανοίξει και πάλι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Η Ryanair βλέπει «ελεύθερες» μετακινήσεις σε Βρετανία – Ευρώπη από τον Ιούλιο και… μετά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βασω Δελημητρου

Next Post

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Survivor: Ο έρωτας Σάκη – Μαριαλένας είναι σκηνοθετημένος

Τι είπε το γνωστό μοντέλο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου και το «ζευγάρι» του Survivor. Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για όσα συμβαίνουν στο Survivor και τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης […]
Αρέσει σε %d bloggers: