Εκλογές ΕΟΚ: Μένει ως έχει η προσωρινή διοίκηση

i-news24
Read Time:49 Second

Εκλογές ΕΟΚ: Μένει ως έχει η προσωρινή διοίκηση

Το Πρωτοδικείο Αθηνών δεν έκρινε αναγκαία την αλλαγή στη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ.

Το Πρωτοδικείο αποφάσισε την Παρασκευή (04/06) πως η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ παραμένει ως έχει μέχρι τις εκλογές, αφού θεωρήθηκε πως δεν ολοκλήρωσε το έργο της, καθώς ακόμα δεν έχουν διεξαχθεί οι αρχαιρεσίες.

Με αυτή την απόφαση, ο δικαστής δικαιώνει την πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου και του Άγγελου Παπανικολάου, κρίνοντας ότι η αναβολή των εκλογών δεν έγινε με υπαιτιότητα της προσωρινής διοίκησης.

Πλέον οι αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας πηγαίνουν για το δεύτερο μισό του Ιουλίου (ίσως και τον Σεπτέμβριο), αλλά είναι ακόμη ασαφές αν θα διεξαχθούν δια ζώσης, ή διαδικτυακά.

Η ΕΟΚ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε σήμερα όλες τις αιτήσεις περί διορισμού νέας προσωρινής διοίκησης. Μετά ταύτα η υφιστάμενη Προσωρινή Διοίκηση με πρόεδρο τον Γ. Βασιλακόπουλο θα πράξει τα προβλεπόμενα για τη διεξαγωγή νόμιμης και δημοκρατικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογών.

To άρθρο Εκλογές ΕΟΚ: Μένει ως έχει η προσωρινή διοίκηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Βρετανία: «Πράσινο φως» για τον εμβολιασμό των παιδιών 12 έως 15 ετών

Ο Οργανισμός Φαρμάκων στην Βρετανία (MHRA) επέκτεινε την άδεια χρήσης του εμβολίου των Pfizer/BioNtech κατά του κορονοϊού στους εφήβους 12 έως 15 ετών, έπειτα από «αυστηρό έλεγχο ως προς την ασφάλειά του». «Εξετάσαμε με προσοχή τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών στα παιδιά 12 έως 15 ετών και συμπεράναμε ότι το […]
Αρέσει σε %d bloggers: