Πρόεδρος ομάδας παραιτήθηκε μετά από σέξι φωτογράφιση με αθλητικογράφο

i-news24

Πρόεδρος ομάδας παραιτήθηκε μετά από σέξι φωτογράφιση με αθλητικογράφο

Την παραίτηση του υπέβαλε ο πρόεδρος της Ούφα, Ρόστισλαβ Μουρζαγκούλοφ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, με τις τολμηρές φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν.

Η σέξι φωτογράφηση που έκανε ο πρόεδρος της Ούφα, Ρόστισλαβ Μουρζαγκούλοφ με την αθλητικογράφο, μοντέλο και πρώην τσιρλίντερ της ομάδας, Ουλιάνα Τριγκούμπτσακ, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, που οδήγησαν εν τέλει στην παραίτηση του.

Σε δηλώσεις του, ο Μουρζαγκούλοφ τόνισε πως ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από τη φωτογράφιση και τον ντόρο που θα προκαλούσαν στην Μπασκιρία, μια επαρχία της κεντρικής Ρωσίας με έντονο ισλαμικό στοιχείο. «Καταλαβαίνω πως στη συντηρητική Μπασκιρία πολλοί θα με καταδικάσουν για αυτή τη φωτογράφιση. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα φύγω από επικεφαλής της Ούφα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, η Τριγκούμπτσακ δήλωσε για το θέμα ότι «δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, αλλά ο Ρόστισλαβ είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rostislav Murzagulov (@rostislavmurzagulov)

 

 

To άρθρο Πρόεδρος ομάδας παραιτήθηκε μετά από σέξι φωτογράφιση με αθλητικογράφο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Ευρωβαρόμετρο: Οικονομικές επιπτώσεις λόγω της πανδημίας «βλέπουν» 8 στους 10 Έλληνες

Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει σημαντικά πολλούς πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) τόσο σε προσωπικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό δείχνει νέα έρευνα του Ευρωβαρόμετρου, βασιζόμενη σε στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά την περίοδο Μάρτιο και Απρίλιο του 2021. Στο τέλος του α’ τριμήνου του 2021, το 31% των […]
Αρέσει σε %d bloggers: