ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Ο Λεουτσάκος προσπαθεί να πυρπολήσει την προοπτική αναβάθμισης του ποδοσφαίρου”

i-news24
Read Time:1 Minute, 52 Second

ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Ο Λεουτσάκος προσπαθεί να πυρπολήσει την προοπτική αναβάθμισης του ποδοσφαίρου”

“Είμαστε υπέρμαχοι των «Ομάδων Β» στη Super League 2” αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με επίσημη τοποθέτηση της, κάνοντας παράλληλα “επίθεση” στον πρόεδρο της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και για μία ακόμη φορά τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας «ομάδων Β» στη Super League 2. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» εξαπέλυσαν “επίθεση” στον πρόεδρο της SL2 κ. Λεουτσάκο, ενώ επανέλαβαν ότι οι ομάδες της Super League 2 θα έχουν περισσότερα έσοδα από τη δημιουργία των συγκεκριμένων ομάδων.

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών:

“Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εδώ και πολλά χρόνια είναι υπέρμαχος της δημιουργίας «ομάδων Β» στη Super League 2. Κάτι που έχει ήδη υιοθετηθεί πριν από χρόνια από όλες τις ποδοσφαιρικά προηγμένες χώρες της Ευρώπης, καθώς οι «ομάδες Β» αναβαθμίζουν ποδοσφαιρικά και οικονομικά το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχουν. Μάλιστα για πρώτη φορά οι περισσότερες «μεγάλες» ομάδες έχουν συμφωνήσει σε αυτό.

Ξεκαθαρίζουμε στον Πρόεδρο της Super League 2 κ. Λεουτσάκο και σε όσους προσπαθούν να πυρπολήσουν κάθε προοπτική αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς το μόνο που πραγματικά ξέρουν να κάνουν είναι να το απαξιώνουν, όπως πρόσφατα διαπίστωσε όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη μέσα από τις εικόνες ντροπής που είδαμε στην κρατική τηλεόραση, με επιθέσεις, εισβολές, απειλές, καταστρατήγηση υγειονομικών πρωτοκόλλων ακόμα και ψευδείς εκθέσεις της Αστυνομίας και άλλες αξιόποινες πράξεις στους αγώνες του Ιωνικού και άλλων ομάδων στα γήπεδα της Νίκαιας, των Χανίων, της Ξάνθης κλπ, ότι η πάγια θέση της ομάδας μας είναι: οι «ομάδες Β» των ΠΑΕ της Super League 1 να μην έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν κανένα ποσό από τα έσοδα των ομάδων της Super League 2 (τηλεοπτικά δικαιώματα, κεντρικές χορηγίες, στοίχημα κλπ).

Δηλαδή οι συμμετέχουσες στη Super League 2 ομάδες, θα καρπωθούν αποκλειστικά την υπεραξία στα έσοδα της Super League 2 από τη συμμετοχή των «ομάδων Β» των ΠΑΕ της Super League 1 είτε εμπορική, είτε σε τηλεοπτικά δικαιώματα, είτε από τους χορηγούς του πρωταθλήματος.

Το πραγματικό ποδόσφαιρο και η Πολιτεία δεν μπορούν να αφήσουν την τύχη ενός τόσο επιτυχημένου σε όλη την Ευρώπη project στα χέρια κάποιων λαθρεπιβατών του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους αρμόδιους φορείς που έχουν ήδη καθυστερήσει.”

To άρθρο ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Ο Λεουτσάκος προσπαθεί να πυρπολήσει την προοπτική αναβάθμισης του ποδοσφαίρου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες φέρνουν πρόωρες εκλογές στην Ιαπωνία

Στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών αφού ολοκληρωθεί η διεξαγωγή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας. Αυτό αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Asahi.  Ο πρωθυπουργός – όπως σημειώνει η Asahi – συνεχίζει να διατρανώνει την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει στη διοργάνωση των Ολυμπιακών […]
Αρέσει σε %d bloggers: