Ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε Μ. Σχοινάς σε Ροδόπη και Ξάνθη

i-news24

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς επισκέπτεται την Παρασκευή το απόγευμα την Κομοτηνή, όπου θα βρεθεί στην έδρα της Περιφέρειας, ενώ στη συνέχεια θα απευθύνει ομιλία στους οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κομοτηνής.

Το Σάββατο ο κ. Σχοινάς θα εγκαινιάσει το Κέντρο Ενημέρωσης Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην Κομοτηνή, ενώ αργότερα θα επισκεφτεί το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, όπου και θα ανακηρυχθεί Επίτιμο Μέλος. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ξάνθη, όπου και θα ξεναγηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι».

Κατά την παρουσία του εκεί ο κ. Σχοινάς ως αρμόδιος Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διάλογο μεταξύ των θρησκειών θα συζητήσει σε κοινή συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα και τον Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης κ. Μπιλάλ Καρά Χαλίλ.

www.ertnews.gr

Μαρία Νικολάου

Next Post

Τσιτσιπάς: «Nα πάρω Grand Slam, πριν πάρει ο Αντετοκούνμπο πρωτάθλημα»

Τι θα συμβεί πρώτο; Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… πόνταρε στον εαυτό του, όταν ρωτήθηκε εάν θα κατακτήσει αυτός ένα Grand Slam, πριν πάρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και ο Εμμανουήλ Καραλής Ολυμπιακό μετάλλιο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Εμμανουήλ Καραλή. Ο […]
Αρέσει σε %d bloggers: