Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτό είναι κι έτσι φτιάχτηκε το βάθρο για τους νικητές

i-news24
Read Time:51 Second

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτό είναι κι έτσι φτιάχτηκε το βάθρο για τους νικητές

Παρά τις έντονες αντιδράσεις σε όλη την Ιαπωνία και τα αιτήματα για ματαίωσή τους, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο “προχωρούν” κανονικά και οι διοργανωτές παρουσίασαν και το βάθρο που θα χρησιμοποιηθεί για τους νικητές σε κάθε άθλημα.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο σχέδιο, το οποίο και έχει βασιστεί στην ανακύκλωση, αφού θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία από 100% ανακυκλώσιμο υλικό.

Τα εν λόγω πόντιουμ δημιούργησε ο Ιάπωνας σχεδιαστής, Ασάο Τοκόλο, και το χαρακτηριστικό καρό σχέδιο ονομάζεται «ichimatsu moyo», ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε και ένα video με τη διαδικασία της κατασκευής του, σςτο οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά και το τελικό αποτέλεσμα.

To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτό είναι κι έτσι φτιάχτηκε το βάθρο για τους νικητές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βαιος Τασουλας

Next Post

Σώματα ασφαλείας με VW ID.4 στην Αστυπάλαια

Ο μετασχηματισμός της Αστυπάλαιας σε «έξυπνο και αειφόρο» νησί με τη συνδρομή του Volkswagen Group, ξεκίνησε. Τα πρώτα ηλεκτρικά οχήματα, ανάμεσά τους το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αστυνομικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα, τέθηκαν σε κυκλοφορία στο νησί χθες το απόγευμα, παρόντων του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του CEO του Volkswagen Group Herbert Diess […]
Αρέσει σε %d bloggers: