Βάσια Τριφύλλη: «Είναι δικαίωμα της Βάνας Μπάρμπα να υποστηρίζει όποιον θέλει»

i-news24

Βάσια Τριφύλλη: «Είναι δικαίωμα της Βάνας Μπάρμπα να υποστηρίζει όποιον θέλει»

Για τις δηλώσεις που έκανε η Βάνα Μπάρμπα σε σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τοποθετήθηκε η Βάσια Τριφύλλη στο Πρωινό και στην Μαίρη Αρώνη. 

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη παίζαμε μαζί στο Δελφινάριο, ήταν άψογος απέναντί μου. Καλά έκανε η Βάνα Μπάρμπα και τον στήριξε, να τον υιοθετήσει.

Είναι δικαίωμά της να πιστεύει και να υποστηρίζει όποιον θέλει. Μην σκοτωθούμε τώρα και μεταξύ μας ως Έλληνες», δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη και συνέχισε:

«Αυτό που είπε αφορά μια ανδρική θεωρία. Άλλαξε φύλο η Βάνα; Έγινε άντρας; Γιατί συνήθως οι άνδρες λένε… μου κούνησε την ουρά της. Και εγώ τον αγαπάω τον φίλο μου τον Φιλιππίδη.

Τον θεωρώ πολύ μεγάλο ταλέντο. Δεν είχα ποτέ μαζί του ένα δούναι και λαβείν που να με προϊδεάζει για όλα αυτά που μαθεύτηκαν μετέπειτα».

To άρθρο Βάσια Τριφύλλη: «Είναι δικαίωμα της Βάνας Μπάρμπα να υποστηρίζει όποιον θέλει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Μπαρτσελόνα: Παρέμεινε κι επίσημα προπονητής της ο Κούμαν

Ο Ρόναλντ Κούμαν θα είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν, καθώς οι Καταλανοί ανακοίνωσαν κι επίσημα την παραμονή του στον πάγκο του της ομάδας του Μέσι. Ο πρόεδρος Λαπόρτα είχε προαναγγείλει το γεγονός μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, αλλά πλέον η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών οριστικοποιήθηκε […]
Αρέσει σε %d bloggers: