ΑΕΚ – Εντσάμ: Η Sun γράφει για “δυνατό” κιτρινόμαυρο “μπάσιμο”

i-news24
Read Time:38 Second

ΑΕΚ – Εντσάμ: Η Sun γράφει για “δυνατό” κιτρινόμαυρο “μπάσιμο”

Η σκωτσέζικη έκδοση της “Sun” αναφέρεται στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ, για την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ της Σέλτικ.

Η Sun όχι μόνο επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ολιβιέ Εντσάμ, αλλά την εμφανίζει αποφασισμένη να προφέρει ένα… καλό ποσό για να τον κάνει δικό της.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται στην πρόθεση της Σέλτι, να ενεργοποιήσει ειδική οψιόν στο συμβόλαιο του 25χρονου μέσου και να λύσει πρόωρα τη συνεργασία τους, το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρεται, οι «κιτρινόμαυροι» είναι ενήμεροι για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και εμφανίζονται διατεθειμένοι να… προσφέρουν διέξοδο, να πληρώσουν ένα ποσό στη Σέλτικ και να προσφέρουν στον Εντσάμ συμβόλαιο, με αποδοχές που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

To άρθρο ΑΕΚ – Εντσάμ: Η Sun γράφει για “δυνατό” κιτρινόμαυρο “μπάσιμο” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Άκης Σκέρτσος στο Πρώτο: Φωτογραφία από το μέλλον αυτό που γίνεται στην Αστυπάλαια (audio)

«Αυτό που γίνεται στην Αστυπάλαια, είναι μια φωτογραφία από το μέλλον, για την καθαρή χρήση ενέργειας. Έχουμε θέσει πολύ υψηλούς στόχους για το “πρασίνισμα” της Οικονομίας». Αυτό τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8, και στην εκπομπή «Καθρέφτης», με τον Χρήστο Μιχαηλίδη, […]
Αρέσει σε %d bloggers: