Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι χυδαιότητα, φτου σας»

i-news24
Read Time:48 Second

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι χυδαιότητα, φτου σας»

«Το Κλουβί με τις τρελές ήταν η χειρότερη δουλειά μου», λέει η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Love it και την Κατερίνα Νινιού και ξέσπασε κατά αυτών που έγραψαν πως ενώ βρισκόταν σε σχέση με τον Φρέντυ Γερμανό, διατηρούσε και παράλληλη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Είχα σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη όταν ήμουν σε διάλειμμα με τον Φρέντυ Γερμανό. Φτάσανε στο σημείο, για τηλεθέαση, να θίξουν τη σχέση μου με τον Φρέντυ. Μην ξανατολμήσει κάποιος να μου θίξει τα ιερά και όσιά μου που είναι ο Φρέντυ Γερμανός και η ιστορία μου με τον Φρέντυ.

Είναι χυδαίοι αυτοί που το έκαναν, έχει μια χυδαιότητα όλο αυτό. Γράψανε “η παράλληλη σχέση της Ιωαννίδου με τον Κιμούλη”; Φτου σας!», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε, επίσης, πως η παράσταση «Το Κλουβί με τις τρελές» ήταν από τις χειρότερες δουλειές της.

To άρθρο Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι χυδαιότητα, φτου σας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Έτσι κλέβουν τσάντες από αυτοκίνητα – Video ντοκουμέντο

Πληθαίνουν τα περιστατικά κλοπής τσαντών από αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας. Κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης κατέγραψε την δράση δύο ληστών καρέ καρέ. Με αριστοτεχνικό τρόπο καταφέρνουν να κλέψουν τσάντες από ανυποψίαστους οδηγούς αυτοκινήτων απασχολώντας τους. Όπως φαίνεται στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου,  την ώρα […]
Αρέσει σε %d bloggers: