Πιέσεις για χαλάρωση των περιορισμών στις αεροπορικές μεταφορές – Τι υποστηρίζει η ΙΑΤΑ

i-news24

Πιέσεις για χαλάρωση των περιορισμών στις αεροπορικές μεταφορές – Τι υποστηρίζει η ΙΑΤΑ

Η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA) ενέτεινε σήμερα την πίεσή της προς τις κυβερνήσεις να χαλαρώσουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

Η ΙΑΤΑ επισημαίνει πως τα δεδομένα από τεστ στη Βρετανία έδειξαν μικρή συχνότητα εμφάνισης της Covid-19 σε αφιχθέντες επιβάτες.

«Αυτά τα δεδομένα μας λένε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της IATA, Γουίλι Γουόλς, επικαλούμενος ένα ποσοστό θετικών τεστ στην Covid 2,2% μεταξύ των 365.895 τεστ που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαΐου, σύμφωνα με την βρετανική Εθνική Υπηρεσία Υγείας.

«Δεν χρειάζονται πλέον καθολικοί περιορισμοί σε ανθρώπους», πρόσθεσε ο Γουόλς.

Εξαιρουμένων των επιβατών που φθάνουν από χώρες υψηλού κινδύνου σύμφωνα με την κόκκινη λίστα της Βρετανίας, το ποσοστό θετικών διαγνώσεων μειώθηκε σε 1,46%, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέφερε η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Πιέσεις για χαλάρωση των περιορισμών στις αεροπορικές μεταφορές – Τι υποστηρίζει η ΙΑΤΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σπυρος Πλουμιδης

Next Post

«Ύποπτος φυγής» και με τη βούλα ρωσικού δικαστηρίου ο Ναβάλνι

Ρωσικό δικαστήριο απέρριψε την αγωγή που είχε καταθέσει ο φυλακισμένος επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι κατά της διοίκησης της φυλακής, ζητώντας να αρθεί ο χαρακτηρισμός ότι είναι «ύποπτος φυγής». Αυτό ανακοίνωσε το Ίδρυμα Καταπολέμησης της Διαφθοράς του οποίου ηγείται με ανάρτηση του στο Twitter. Οι εξελίξεις με τον Ναβάλνι Ο […]
Αρέσει σε %d bloggers: